Recent Post

Thursday, May 6, 2010

Dodol oh dodol..

salam..
Photobucket
hai hari nie daku nak cerita pasal dodol pulak...hehe.. yerlah daku nie memanglah jual dodol, wajik pulut dan wajik sirat secara online kan...selalu lah dok tengok dodol..masa diet2 tue memanglah kena pantau ketulan dodol yang masuk ke mulut daku hehe...

tapikan hari nie daku tak tahan.... lepas rasa seketul..ngapp lagi seketul..pastu ngapp lagi seketul..dekat 10 ketul rasa... ntah2x lebih..hehe..hubby ku pun sama..kira kali nie daku tak hirau kalori3x tu laa..tingin punya pasal...makan pulak dodol sedapp nie...lagi rasa lemak, enak dan sedap...lembut pulak tue...
Photobucketpastu bila pk2 balik pasai tu ramai  customer repeat order.. beli dodol ku nie... terima kasih laa uoolss.. walau tak kenai daku....kenai dodol ku ha ha ha..

 nanti order lagi yer... daku pulak..siap sorok laa dodol nie.. klu ada depan mata kat depan TV nie sure nak ngapp gak... macam raya pulak makan dodol.. ehh bukan raya jer leh makan dodol nie...hmm tapi itulah kelebihan beli online...tak raya pun leh rasa dodol yang sedapp..ceh ceh ceh promote lak... takper ..nie daku nye blog kan>>>?? kah kah kah... dah start giller2x daku nie..

insyaAllah nanti masuk stok kerepek ubi pedas basah dan kerepek emping malinja... haa sesiapa teringin nak makan tu leh beli online shj...
Sepanjang2 dah dekat 3 tahun lebih daku wat biz secara online nie..macam2 feedback dari customer... ada yang tak pernah makan dodol..pastu bila dah rasa TRIAL PACK FREE GIFT masa raya tahun lepas daku ada open free test sampel dodol untuk 10 org pertama... haa..sampai sekarang dah berkali2 dia nie repeat beli dodol daku nie... dari seorang yang tak suka makan dodol ..akhirnya jatuh cinta gitu...  dan sorang lagi nie... dari tak percaya wujudnya dodol perisa strawberry, durian, kopi, pandan dan jagung..sekarang dialah hantu dodol semua flavour tue...hihi...

PhotobucketMacam2 cerita customer ku... ada lagi satu kisah...pernah lah daku kasi FREE GIFT pada masa2 tertentu...contoh beli perisa Asli, deqlis kasi gift sampel perisa jagung..pastu sampai2.. hubby dia yang buka..habis yg gift tu hubby dia dah ngapp sampai dia tak dapat rasa....nangis member...ha ha ha...  pastu dia pun order lain perisa jagung pulak.. hehe lucukan.. "pesanan buat para hubby..janganlah makan tu tak ingat isteri...." hehe..

Photobucket

4 comments:

filza omar said...

wah..cam sedap jew dodol pandan, macam mane nak beli?

filza omar said...

wah..cam sedap jer dodol pandan, macam mane nak beli?

filza omar said...

nak beli nmpk sedap dodol pandan

deqlis said...

filza, sorry late reply...boleh contact deqlis yer..
email ke ellismelia@yahoo.com

Thx.