Recent Post

Saturday, October 30, 2010

Fuhh! Tak dpt install lagi

Alahai sadisnya..naper laa network slow bebenor bila nak instal photoshop erk?? siapa pernah buat? selalunya mengambil mana berapa lama yer?? deqlis dah byk kali cuba tapi makan masa lama tul berjam-jam...selepas tu fail... adushhh...

sebenarnya yg photoscape dan deqlis install dan ikut step by step.. cuma selepas siap di photoscape kena bawa masuk photo yang telah eedit tu ke photoshop utk edited seterusnya hingga terjadinya cop mohor bulat..

nampak gayanya cop mohor deqlis jadik gini jer laaa huk huk huk..

photo nie deqlis masak kantonis yee mee atau bubur oat..
.tak dapat nk identify dah coz gambar dr arkib lama deqlis hehe
tgk byk sayur jer kan??ngeh ngeh ngeh...
nie  menu diet laa nie kurang karbo lebih sayur2an..eceh3x


















tak dapat nk bulatkan lagi... dalam proses untuk install photoshop..
lemau dah rasa sampai 3.30 pagi nie huhuhu....sib baik sok hari Sabtu heheh...
hmm saper laa leh tolong mcm mana nk install photoshop dengan lebih cepat...sejam paling lama ada tak??
tolongggggggggggggg!!!!!!  saper laa sudi tolong nie???


Photobucket

3 comments:

rynas said...

ohh semoga bersabar yer...

samsul siji said...

hantar je kat kedai, huhu

deqlis said...

rynas : tu laa dok sabar giller nie... sib baik x giller jerr...tutorial dh ada byk nie..nk cuba x leh adehh

samsul siji: klu area BJ (bukit jalil) kat kedai mana plg dekat nak hantar nie?? lagi satu brp yer charge dia???

ada x saper2 tau??

appreciate sgt bg saper yg tlg jwb..