Recent Post

Saturday, October 9, 2010

Isshh Takutnya Tengok

Salam..
Di petang Sabtu ni..hari malas2 sedunia.... minum pagi pun idak lagi ni...agaknya dah terbiasa beberapa hari lepas posa kot.. sebb tu tak rasa lapo...hmm jap lagi pastilaa lapa...nak masal apa yer?? hmm biasa2 jer laa... masakan menu harian.. lagipun deqlis still dalam keinginan untuk turun kan berat badan.. sebab tu malas sangat nak masak2 special menu..nanti sure susah nk control nafsu makan... cukuplah Syawal hari tu pulut rendang, ketupat, nasi himpit, kuah kacang dan lontong... walaupun dah dpt resepi Gyoza tu, mmg nk try tau, cm deqlis tak kuar2 g hypermarket pun lagi... so tunggu jerlah..

oklah nk citer skit apa yg deqlis takut tgk tu???  nie korang layan laah..deqlis dapat dari email...

This tower is in Las Vegas
Cuba teka apa yang ada kat atas menara tu?????
 CU lagi... tgk kat atas menara tu betui2....

cLOSE up lagi.................







tak takut pun??kata uools kan??
haa..tunggu jap.. nantikan sambungannya... baru tau takut atau tak takut...

Photobucket 

2 comments:

PUANSTOBERI said...

Yunk...
Tk dpt tgk gmbr nya..napak nombor2 je.. awat ah???

deqlis said...

laa... apesal masa preview tdi nampk yer?? sib baik bg tau..tq..
jap deqlis godek2 jap..