Recent Post

Tuesday, October 26, 2010

Panggilan Segera

Hmm boring pulak rasa...agaknya hari boring deqlis kot?? dalam dok boring2 ni teringat pulak kepada sahabat blogger yg dah berjaya menjawab soalan spontan deqlis tentang jiran deqlis yg artis tue... harap2 jika baca nie cepat2 cari balik tajuk Klu ke-6 ..pastu jgn lupa kasi detail dan alamat utk brg di pos kepada alamat email deqlis... nnti dh ada address...deqlis pos hadiah nyer ya... hmm walau hadiahnyerr tak seberapa ..tp harap suka lah yer......

Jadi panggilan segera buat Pn Stoberi dan KbjoEdan (salah eja sorry erkk)

insyaAllah bulan Nov nanti deqlis nk buat Contest... hmm contest apa?? tunggulah yer..dalam proses memikirkan lagi contest apa yg sesuai..dan harap2 ada ramai yg sudi sertai contest deqlis... now dok pk contest apa dan apa hadiah2nya..hehe..

hmm pasal nk install photoshop tu..alahai..naper laa hangggg jer?? dah 2 hari deqlis cuba.. proses nyer memakan mas ayg lama... sampai deqlis biarkan jer pc ni on tak ditutup sampai ke pagi... bila pagi2 check tengok "failed" haiii... sabor jerlah.. kena try lagi nie.. hmm so nak wat cop mohor masih tertangguh laa dek kerana proses install photoshop ni masih tak berjaya..huhu..

oklah.. siapa yg pernah install photoshop nie jika tahu dari link mana yg mudah...tolong bg tau deqlis yer...

thanks....



Photobucket 

2 comments:

Lizzie Yasmin said...

eh nk wat contents ek.. jgn lupa jmput ek.. kasi hadiah katak sekor pun aku suke.. hehehe

deqlis said...

t.kasih Lizzie Yasmin..
hehe..katak?? kang kasikatak puru ala2 Ali setan terkezutt pulak..hahahah...