Recent Post

Tuesday, October 5, 2010

PnStoberi's Sedondon Raya Contest.

nie sticky post hingga 4th oct ya...  
now dah tak sticky...
Salam..
selamat tengahari, bagi yang sedang menjamu selera selamat makan tengahari yer...deqlis tak berapa ada selera beberapa hari ni... jap  lagi baru nak buat bihun goreng... ubah selera takmo nasi hari nie...

nk citer...kali ni n3 contest lagi... apa daa tetiba mood rajin deqlis naik mendadak utk sertai contest... harap2 nanti bila2 deqlis wat contest ada yg sudi join ya..
PnStoberi oh Pn Stoberi..., deqlis nk memeriahkan majlis yer... bak kata kawan2 lain.. untung sabut timbul.... kan?? 
ohh timbullah hehe..Amin

KLIK SINI jika kawan2 lain nk sertai CONTEST nie..apakah syarat2nya... oopps jgn lupa tarikh tutupnya  4 Oktober 2010 ya!...


Salam kenal dengan PnStoberi... dan ini photo sedondon deqlis n hubby...

raya 2009 ... raya pertama... kami nak kuar g beraye ke rumah sanak saudara sebelah hb.... sedondon warna purple cadburry..hehe...

nie pulak gambo raya tahun lepas 2009 ..raya ke 2 balik ke kampung sebelah mak deqlis...di Temerloh Pahang.... deqlis ngan hb bertemakan warna merah... hehe... gambor ni dekat depan rumah Tok Sedare.. sebab jarang jumpe skuter mcm ni kat KL... itu yg kami lepak2 kat situ sementara tunggu mak dan ayah serta wan & sepupu sepapat menjamu selera dan bersembang di dalam.. Kira tunggu turn lah nie..hehe.. dalam hati deqlis berkata.." klu pakai bj purple semalam raya pertama yg kat atas tadi tu.. confirm laa sedondon skuter ni ngan baju kami..hihi..."

nie pulak gambo ke-3 kenangan masa beraye tahun 2007..masa ni deqlis masih bekerja dengan astro entertainment.. keje belakang tabir.. buat program tv... jadi nie bergambar kenangan ngan Farish Aziz yg sedondon baju kami warna biru .. gambar ni di ambil semasa open house Astro di Hotel Palace of the Golden Horses... dalam ramai2 artis yg turut hadir.. Farish yg kebetulan pakai baju sama color ngan deqlis...so ada laa reporter yg snap pix nie...tq..:-)

haa...harap PnStoberi dapat idea untuk tema baju raya tahun2 akan dtg yer... bagus juga contest nie ...deqlis pun boleh pk2 kan tema apa untuk tahun depan hehe....

Di kesempatan ini juga ,deqlis ucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri kepada Pn Stoberi sefamili dan semua peserta contest ni... juga Salam kenal drpd deqlis...


Photobucket 

1 comment:

PUANSTOBERI said...

Eh...takde drop komen ke kat sini. Eii..kejam kan pnstoberi neh. hiihiikk..
Deqlis..sowii..bkn tanak komen..mebi terlepas pandang. biasa Reen copy gmbr then drop komen. Sori tau.. nenati Reen salu jengah blog deqlis neh..