Recent Post

Monday, November 8, 2010

GA Nurazzah8 mana pulak ni?

Malam nie deqlis nk join satu GA... rasa tak terlambat lagi sebab tarikh tutupnya 8 Nov 2010 . Now pukul 1.05 pagi ..baru jer masuk 8 Nov nie kan...

Nama GA nie pun FA Nurrazah8 mana pulak ni?
nie deqlis tepek (mintak izin yer kak) hehe

nie baru gambar..nak tau lanjut jom klik link kat bawah.

deqlis tgk syarat2nya mcm kat bawah nie.. oklah deqlis mmg dah follow blog akak Nurazzah8 nie sejak dari GA Kak Ina KL. Kak Nurrazah8 ni antara sahabat2 blogger deqlis yg terawal. 

Buat pengetahuan Kak Azah, deqlis mmg suka baca buku... zaman sekolah deqlis sanggup tolak jadi pengawas sekolah semata-mata nak jadi pengawas pusat sumber sebab suka baca buku dan habiskan masa di pusat sumber... Sampai sekarang pun, pantang ke kedai buku walau takde niat nk beli last2 terbeli jugak hehe... dan jika nak tahu deqlis boleh habiskan sehari suntuk di MPH untuk membaca buku.

Bila dapat tahu Kak Azah buat GA dan hadiahnya adalh buku...tentulah deqlis nk join... mana tau boleh menang... klu bukan rezeki tu takpe, asalkan deqlis memeriahkan contest akak..

bg sahabat2 blogger yg lain yg nak join jom tgk syarat2nya..dan cepat2 antar... LAST DAY nyer hari ini!!!


* sesiapa sahaja boleh masuk GA ni, tapi first jadilah follower blog ini.

* tulis entri di blog anda kenapa saya pilih angka 8

* tinggalkan komen di bawah entri ini beritahu nama anda dan permalink entri di blog anda (komen di shout box tidak di kira)

* tulis sekali di komen itu apakah buku pilihan anda sekiranya anda terpilih menjadi pemenang

* tarikh akhir ialah 8 nov 2010


~~~SELAMAT BERKENALAN DAN SEMOGA IKATAN SILATURRAHIM ANTARA KITA AKAN TERUS BERKEKALAN.~~~




KENAPA Nurrazah8 yer?? 

kenapa akak ni letak no 8 kat belakang nama dia?? tak 9, atau 888? hehe kang cam buku 888 pulak kan??hihi gurau2 yer kak..jgn mare...
tekaan saya sebab Kak Azah ada 8 orang anak... dan mungkin tarikh lahir pun mula dengan angka 8 atau pun bulan kelahiran adalah bulan 8 kot...
teka2 jer hehe..

Untung sabut leh menang yer kak?? 



2 comments:

nurazzah8 said...

Salam deqlis,
Terimakasih kerana sudi join GA akak... haaa..betul lah tu jawapan dewlis..kenapa nama blogger akak nurazzah8? sebab akak ada 8 orang anak ... nanti deqlis boleh baca entri nya di blog akak...

ok akak dah masukkan nama dan link blog deqlis di sebelah kanan blog akak tu ...InsyaAllah ada rezeki deqlis utk dapat hadiah tu ...

deqlis said...

W'Salam kak,
sama2.. yeh2x.betui yer tekaan deqlis tu....:)

okay nnti deqlis jenguk ya.. Amin..insyaAllah ada rezeki saya ada laa kan?? thanks kak