Recent Post

Monday, November 15, 2010

Hadiah Contest & Sticky Post

Salam semua...

Wah!! 2 hari tak berblog rasa cam tak lengkap hidup deqlis nie pulak...hehe... terasa macam sehari tanpa handphone...hahaha... uools semua apa khabar? harap sihat2 yer,.. okay...jap g deqlis masukkan hadiah contest yer.... so jom cepat2 hantar penyertaan... jika penyertaan cecah 100 orang...hadiah nyer kemungkinan besar deqlis up lagi ... ada tambahan laa kan?? mungkin tambahan hadiah saguhati ker.... so tunggu jer okay..

yg nak wat sticky post tapi tak tahu tue...cara2nya pergi kat Posting n3 yang nak di buat sticky post tue dekat "Post Options" -- dekat "Post date and time" tu klik "Scheduled at" ....kemudian letaklah tarikh nak sticky sampai bila kat situ. "Save now" .

Klu enggak faham g tau yer.... nanti deqlis wat tutorial bergambar... sekarang tak sempat nak wat lagi hehe..

pepun nie laa salah satu hadiah contest...
nak tahu hadiah tempat ke berapakah ini?? dan mana hadiah2 lain?? tunggu jap nk tepek kat n3 contest... sabar naa..hehe...:-).

ok tak?? hadiah deqlis ni, klu lelaki ke pompuan yg menang oklah kan? sebab ada barang utk lelaki dan ada barang utk perempuan.... so klu lelaki yg menang, yg satu lagi hadiah leh kasi isteri, buah hati ker kan? klu wanita yg menang, yg hadiah satu lagi leh kasi suami, buah hati atau ayah ker kan?? ^___^


1 comment:

cKyN WaN said...

plis la menang! xpernah menang ni!!!! hahahaha

bestnye kalo dpt hadiah tu