Recent Post

Monday, November 29, 2010

Kembali bersiaran


Salam dan selamat pagi kawan2 semua... pa kabar?? masih Sunday Blues ka??hihi... Semalam deqlis mmg tak sempat langsung nak jenguk blog nie... balik dari kampung terus lena... mengantuk gilos2x... jadi pagi nilah deqlis kembali bersiaran...

Macam mana cuti uools? Deqlis nie duk melayan adik tecit Sabrina laa...al-maklumlah sambutan besdey dia sabtu lepas.. mak pulak buat sup tulang makan dengan meehoon ada, makan ngan mee kuning pun ada...

Memanglah seronok cuti2 jumpa keluarga nie kan?? klu kepala berat bertan masalah pun leh ringan jer rasa kepala nie dibuatnya..itulah penangan klu jumpa kaum keluarga.. release tention semua laa...tui tak? klu zaman2 study pun sama... balik release tention, balik release tention, sebab tu laa jadi home sick hehe..

Oklah jap lagi deqlis upload photo2 sepanjang majlis sambutan "belated besdey sabrina dan 3 lagi ahli keluarga deqlis" jap gambo tengah panaskan dalam oven lagik..ngeee..ngeee..

nanti mai singgah sini lagi naa..
Selamat Hari Isnin..:P

2 comments:

Mata Hati said...

lamanya tak baca coretan terbaru deqlis..

saya berikan hadiah x seberapa ini kpd deqlis..

http://fiverul.blogspot.com/2010/11/hari-ini-2nd-anniversary.html

deqlis said...

sibuk laa semalam.. 2 hari lepas balik kg..

pagi tadi tenet slow giller..

ptg2 nie baru nak jenguk blog..

ok deqlis dah jenguk hadiah..

hehe suka2x..n tq..jap g deqlis amik ya..

thanks...