Recent Post

Friday, November 19, 2010

''Saya Nak Jadi Model Kalendar 2011''


Giveaway ini anjuran Chekgu N@M@N..

Nak jadi Model untuk Kalender 2011??

Tarikh Tutup :
30 November 2010

Inilah gambar-gambar yang deqlis pilih..semua gambar percutian deqlis bersama keluarga @ Genting Highlands... 




 betui ke menang leh dpt kalendar bergambar sendirikkk niehhh?? cam tak percaya lak..hihi.. klu menang best erkk (nie klu menang lah)..."2011 nyer kalendar i sponsor tuk mereka2 yg ada dlm photo2 yg ku tepek dlm nie yehhh??" okaylah nie klu menang tau..hihi.. eh mcm dpt byk set pulak yer... suka2 jer nak offer kat meke2 nie hehe... (jadik offer ni di tarik jika hadiah nyer satu set jer hehe) & klu akak tak menang .. kamu2 sume dlm gambar nie sila wat kalendar sendirik2 laa ya hahaha... jgn maree...:-) ngeh ngeh ngeh...

2 comments:

n@m@n said...

salam..tengah nilai gambar²..;)

gigih saya cari ni w/p salah letak link contest lain..hehe

deqlis said...

w'salam...
ooo tgh nilai yer..hihi..
hrp2x leh menang ngeeehh..

salah link? link saya kasi salah ker?? rasa hari tu ada dua link kot.. satu link ke n3 pertandingan nie, dan satu lagi link ke blog sy yg tak brp nk femes nie eceh2x...:-)

thx sudi nilai2x..ada chance tak menang nie?? :P