Recent Post

Wednesday, December 1, 2010

Besdey Sabrina

Nie laa besdey girl... Sabrina..
Selamat menyambut Hari Lahir ke 4 tahun..
kena dera 4 kali tiup lilin hehe.... dan dia suka sangat nak tiup2x nie kan??

 eh pandnag depan pulak.... posing sebelum tiup lilin kedua heheh... tp yg ku pelik apesal muka dia masam erkk?? org sambut besdey patut muka hepi ini masam ter lebih dari cuka jerk.. hmm aku lak yg hepi..? aci tak??hihi
sekali lagi.(kali ke 3).. nie aku snap guna mode lain pulak...so nampak laa ala2 gelap sikit... scenery kek tu nampak laa cantikkan?? aku tau adik aku yg sorang lagi tu yg sebenarnya tak tahan nak ngappp dah kek tu hihi...

kali ke -4 pulak... nampak tak sekali lagi lilin dinyalakan..hihi... korang nampak tak si Sabrina pandang aku?? haa dia sedang patuh terima arahan dari aku laa tue... next nk buat aper hehe...  aku cakap jgn sedey2x.. kek nak potong pas nie.. kita nyanyi ramai2x tau..  rupanya2x yg 3 kali tiup tu mmg takde nyanyi2x.. tu sesi fotografi jerk ngeee ngeee ngeee...

haa selepas nie kami nyanyi hepi besdey to Sabrina ramai2x... masa nie en hb deqlis guna mode video... kasi pusing satu meja semua yang ada....

nie lah kek besdey nyerr... tajaan khas dari aku laa.. hahaha... dan klu uolls ada baca entri sebelum nie nak balik kg tue, deqlis ada bg tau kan ada 3 lagi yg sambut sekali.... siapa?? check laa kat atas kek tue... nama ada laa... tp masa nyanyi we all focus pada si tecit Sabrina nnie jer laa.. al-maklumlah yg lain2 leh baca sendiri nama ada ya..ngeee ngeee...

Selamat menyambut besdey semua... walau pun dah belated... tp meriah... menu? macam2 ada... nanti deqlis sambung part 2 gelagat tetamu yang hadir...:-)

ok selamat tengahari n miss u all..

1 comment:

Princess Nur said...

hepy besday to sabrina!