Recent Post

Tuesday, December 7, 2010

BlogLarian

1)  Letak banner ni dan link kan ke http://bloglarian.blogspot.com/

2)  Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan)

3)  Follow  Bloglarian

4)  Tag 3 orang atau lebih rakan

5)  sila beritahu rakan yang anda Tag memalui comment

6)  Tinggalkan link post anda di comment entry ini...

7)  peserta akan di listkan ke dalam BlogLarian mengikut turutan..

8)  tiada tarikh tutup buat masa ini

sama2 kita mencuba & sama jugak tengok hasilnya...
so deqlis nak gunakan kuasa bloglarian ni
untuk menarik lebey ramai pembaca lagik....harap2z eh..

bloglarian ni adalah motif untuk upkan tarfik blog k
so jom kita sama join untuk sama2 lihat apekah hasilnya...
tak kena bayar pun k & tak perlu register pun
syarat2 dah tepek kat atas tue..
nak ketahui lanjut klik sini

Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan)
ingin tambah ramai kenalan sambil menambah info2 yang best drpd blog kengkawan lain.
... nak upkan trafik leh jadik cam blog2 Kak Ina KL, Anastasyea, RedMummy, MamaZharfan, Ben Ashaari dll..

deqlis nak tag:

Imanmom
dan semua pembaca...
p/s ramai ke pembaca blog deqlis ni????perasan je huhuhu...

4 comments:

Mata Hati said...

ok...nanti saya join

:: Zanna :: said...

akak zanna dh buat n3 pasal BlogLarian.. huhu~~

Yanie J said...

yok! bw smpai lebam..hikhik :P

deqlis said...

to Mata Hati: okay...

to Zanna: orait..selamat berblogLarian...

to Yanie J: haha sampai lebammm bijik mato haha.. pastu tidoLArian laa pulak dikk...ekekke..