Recent Post

Friday, December 31, 2010

Entri ke 388 tahun 2010

SELAMAT DATANG 2011.... SELAMAT TINGGAL 2010....
Entri terakhir 2010 iaitu entri ke 388... cantikkan no. tue kan 8, 8... hehe..
Jika di lihat entri terbanyak deqlis adalah pada tahun 2010 nielah ... ape taknyer dah jadi blogger sejak dua menjak nie..hehehe...dulu2x blog peram buat pekasam jer...hehe.. berbanding tahun 2009, entri deqlis hanya ada 97 entri sahaja.... malam nie 388 (termasuk entri contest deqlis tue) wowww!! ada gak peningkatan kan?? so target 2011 nak ada berapa entri ya??? haa mestilah nak lebih banyak dari 2010...miahahaha....

Deqlis dan en hubby takde plan ke mana-mana malam nie....kami nak tengok bunga api dari veranda rumah sahaja... tp tak tau laa klu last minute ada plan2x pe2 kan? klu tak ke mana2 pun tak per sebab dari sini dah boleh nampak sekitar awan KL yang bakal meletup-letup dengan bunga api yang cun2x penuh warna-warni tepat jam 12 malam nanti... dan jam 8 malam nie deqlis nak tengok bunga api di Sydney... al-maklumlah mereka di sana akan menyambut tahun baru lebih awal dari kita...hmm merekalah yang terawal di dunia bakal sambut tahun baru kan?.... sekarang pun Sydney time 23:12.. so sebentar lagi sahaja mereka akan sambut tahun baru..... :-)

Tapi masa entri nie auto publish... masa Malaysia tepat 11:59 malam...  Selamat Tahun Baru 2011.... !!!
Entri terakhir 2010!!!..

Welcome 2011!!

2 comments:

.:rizaL:. said...

http://igossiprizal.blogspot.com/2010/12/pose-slumber-laptop-contest.html

jom join!

shahjiehan said...

banyaknya entri akak~