Recent Post

Thursday, December 16, 2010

Khas Buat Semua...

Salam semua,

Buat semua para follower... para commentator dan para pembaca senyap..ngehhh.. ecehhh macam ramai bebenor baca blog deqlis nie... aikkk merahnya blog????? alahai janganlah sebab merah mak ngah nie uolls tuned channel lak?? alaaa merah2x nie kasi up sikit bijik mata uoollss kan kan kan?? hihi.. majukk laa klu uolls larik... sedey laa cenggini..sob sob sob... ala adik, abang , akak, KFC pun color merah pe??? ok kan? ngappp gak kan?? hehe.. so anggap jer laa blog deqlis nie ala2 KFC ihik...leh gitu?? aci tak?? kih kih kih...

Sebenarnya nak ucapkan terima kasih buat semua... semua yg sudi menjadi kawan2x deqlis.. nak bagi award deqlis tak buat lagi..nanti laa yerr....hahaha so deqlis bagi kata2 jer lah yer... janji buat uools semua tersenyum kan..

Buat yang dah follow deqlis, tetapi deqlis tak follow balik tu, silalah inform ya.. kekadang deqlis terlepas pandang... mungkin jugak dok ralit baca2 entri uolls sampai terlupa dah ke belum follow...  jangan sedey2x..kay.. soon or later pasti deqlis follow..cuma deqlis nie, suka baca byk2x entri uolls tu (kira nak mengenal tuan blog dulu) lepas tu baru deqlis follow... haa..kira macam irg nak bertunang ke nak kahwin ke kan??? mestilah nak tenung2x renung2x dulu baru masuk minang...eceh... cerita psal kawin plak...ngehhh ngehhh ...

oklah.. Hari ini 16 Dis  bersamaan 10 Muharram, ada ker yg sama2x berpuasa sunat Asyura hari ni?? Selamat berpuasa yer..  so sama-samalah kita puasa... klu ada masa buat solat sunat 4 rakaat tue yer..

Salam 10 Muharram jua buat semua..

Ok..jumpa lagi..:-)

1 comment:

Sitisifir10 said...

saye tatau lah dari mana boleh masuk blog ni ek...tp ada dlm bloglist tu lah yg tiba2 rajin dtg jenguk :D anyway, selamat berkenalan jugak :))