Recent Post

Wednesday, December 8, 2010

MAHA 2010: Kereta Deqlis?

Salam semua...selamat malam, seambung citer pasal MAHA 2010 lagi....tu dia byk entri pasal MAHA...yerlaa kan MAHA 2010 maha luas jadik maha maha maha laa ceritanya hehe...leh gitu?? apa khabar pembaca setia?? eh pembaca yg tak setia pun sekali lah heheh..kot2x laa baru2x jadi reader Blog deqlis nie kan?? selamat datang lah ke blog ku yg tak seberapa nie... 

Sihatkah? deqlis hari nie pening lalat, agaknya lambat makan... sibuk sikit... di bukit jalil ni pun hujan tau...nie ala2 baru nak reda...renyai ada laa sikit2 lagi tue... ok berbalik pasal MAHA 2010, sambungan entrti sebelum nie.... dalam deqlis berjalan2 di hadapan Hall A tue.. tetiba! Terdengar deruman enjin yang mempesonakan eceh...leh guna ker ayat pesona nie?? haha belasah lah yer.. enjin tu kuat laa kan?? ala2 dekat F1 ekekeke... jadik mata deqlis melilau-lilau mencari gerangan siapakah yg membawa kereta itu... Kereta Deqlis ker??? hehe... hatta klu lah boleh kereta deqlis parking kat depan HALL A itu tentunya VVIP dah deqlis nie...ngeeee... so siapakah gerangannya....? ya milik seorang lelaki... berkaca mata  sebab ramai sungguh org dah kerumun tempat tue....deqlis yg rendah nie dah tenggelam laa jugak kira2nya huhu...

en hb pun cepat2x snap gambo kereta tue... kat bawah nie laa hasilnya... selepas tue ramai gak yang tgk2 kereta tue... haa korang tgklah sendiri..

tadaaa....
klik gambar utk pembesaran:P

eceh2x... setelah kereta itu parking deqlis pun dah nampak siapa orgnya...sampai di escort polis ke situ..
deqlis pun sambung balik p pameran dan jalan2...kat dalam MAHA tue... 
dan 
selepas beberapa jam kemudian deqlis kembali lalu laluan tadi... eh kosong laa dahtak ramai sangat orang dah  kat kereta tadi...apa lagi...? macam kereta deqlis laa... 
minta izin ya tuan yg empunya kereta..
posing laa jap... ala2x p MOTORSHOW pulak hehehe..

nie satu lagi.. jgn maree aaa..

satu lagi.... Kereta Deqlis?? ooppss jgn maree.. bukan sebenarnya hahaha...

lepas tue terus laa deqlis turun ke bawah.. nak ke tapak Seladang dan Rumah-Rumah Melayu (Pavillion) pula...

sudahnya tajuk MAHA 2010: Kereta Deqlis?? oohh bukan ya... kereta deqlis hanyalah kereta lembu sahaja keh keh keh... gurau2x shj..jgn maree aaa..:-)

bersambung...


5 comments:

ordinary89art said...

jgn lupa pulangkan kete i!

deqlis said...

okay...! nanti I pulang kan yer..
i extend sampai thn baru laa yer pinjam kete u nie.:-P

Mata Hati said...

ishh!! rugi ah setakat posing jer. naper tak try bawak kereta tu pusing2 sekitar maha tu.. huhuhu

PUANSTOBERI said...

ms kiterang gi retu keta Ferrari merah.. berkerumun org amek gmbr. Tp tak kesah la sbb retu da gi motor show...hihihikk

Err..deqlis, sila kutip tag di sini ya..
http://pnstoberi.blogspot.com/2010/12/award-coolest-blogger.html

deqlis said...

to Mata Hati: isshhh!! saper kata akak tak bawak?? siap bawak tau..hehe

to PUANSTOBERI: ohh mmg ada Ferrari merah tue, tp hb dah ajak turun... sebb kat ferrari merah tu ramai yg kerumun lagik... ada yg sibuk check Road tax kete org hahaha....

hmm yg deqlis nie tak kisahlah nk amik gambo ker, tp jgn laa sentuh kete orang kan?? ada gak org yg biar jer anak2x naik bgn depan kete tue sambil terloncat2x, usik sana , usik sini... uisshh..klu deqlis maybe tak park kat situ ..sanggup ku jalan jauh asal tempat parking ku lebey selamat..hehe..

ok nanti deqlis p amik tag naa..:-)