Recent Post

Tuesday, December 14, 2010

Malam Semua " Cerita Magrib & Bola"


Salam dan selamat malam semua...!
Malam nie deqlis nak cerita pasal latest follower yang ke 177 deqlis... tetiba jer nak buat segmen terjah ke nie kan... siapa yg kena? Seorang jejaka nampaknya... nama Magrib... Namanya pun unik juga.. Nasib baik dah Isya' hehe..

Sebenarnya nak berblogwalking sekejap sebab itu mouse ni klik kat follower terbaru blog deqlis ini. Terima kasih kerana follow blog nie.. InsyaAllah akan deqlis follow back...:-)

Sebenarnya Deqlis tertarik dengan topik " Bola Start Pukul 4 pagi lah" haha... sebenarnya ramai jugak yg konfius masa bola nie start.. en hubby deqlis pulak ingat pukul 3 pagi... haha... kemudian ntah macam mana lagi sejam tue dia pun tak boleh tunggu,... ngantuk sudahhh!!..haha..

Jadi bila terbaca tajuk "Bola start pukul 4 pagi lah" deqlis tergelak sorang2x.. pastu teringat ayat yang sama keluar dari mulut en hubby...

En Hubby baik jerr duk depan TV jam 3 pagi... pastu tgk tak start2x lagi... haa aper lagi dia check laa jam London ..beza 8 jam ngan M'sia...congak2x..eh2x kul 4 pagi daaa..!! senyum jer laa deqlis..hehe jgn mare aaa

oklah Magrib, entri yg menghiburkan...  Bab Mimpi tue pulak.wahh! panjangnya mimpi...
berminat nak membaca entri Magrib? Klik2 laa mana yg patut ya..

Selamat membaca dan yang rajin berblog larian tue... thanks..

5 comments:

Magrib said...

wahh!! entry khas untuk saya!! terharunya.. rasa nk nangis pown ada.. hehe... akak oi... terharu gila..


terima kaseh.. panjang umur murah rezeki, saya buat entry khas untuk anda...

Magrib said...

entry khas buat anda..


http://magribmenjelma.blogspot.com/2010/12/entry-khas-buat-cik-kak-deqlis.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+MagribAristocrad+%28magrib+aristoCrad%29

wida said...

Salam perkenalan..
terjah dr blog en magrib

Magrib said...

erm... saya iklas juga... bukan buat entry tu kerana terpaksa.. sbgai tanda terima kasih ada org appreciate saya.. tq=>

deqlis said...

to wida: salam kenal wida..
:)

to Magrib: ohh thank u dik.. i like it..:-)