Recent Post

Sunday, December 19, 2010

Salam di petang hari

Apa khabar semua...harap2x sihat2x ya...deqlis bersiaran dari rumah mak di Sungai Buloh.... al-maklumlah en hubby kerja hari nie.... huk huk huk...klu tak dah kenyang makan nasi minyak kat Ulu Tiram...huk huk huk...

Hari nie deqlis makan nasi lemak dan donut... bunyi macam breakfast tetapi makan tengahari tau. Nie deqlis amik angin petang di veranda atas rumah mak. Sambil menikmati hasil tanaman2x mak, ikan2x dalam aquarium dan kura2x... hihi..my mum hobby.. suka perlihara ikan dan kura2x dari deqlis kecik2x lagi.. selain ada kucing kat belakang rumah...:-)

Mesti ada yg perasan kan? selalu klu deqlis balik rumah mak nie, confirm tak dapat online punyer... tapi kali nie dapat lah juga bersiaran...sebabnya?? haa dah ada berukben dan lappy kat sini... wah! nampaknya ayah deqlis pun berfacebook juga..hihi...

Oklah.. nak letak photo tue, mmg takde lah...sebab deqlis balik tak bawak kamera pun...miahahah... al-maklumlah en hb kerja... so deqlis kerja laa kat sini... sambil melayan kerenah si Sabrina... Channel Ceria... isshhh..marah tu klu kita nak tukar channel lain...amboi2x!!!.. kak ellis nie majuk kang!!! miahahahah kang balik bukit jalil ...baru dia tau...haha... biasalah si tecit nie..klu deqlis nk balik, merayu2x suh balik esok..tp bila akak dia nie nak tgk TV tak kasi tuka... klu kita tuka dia pulak majukkkk...menangis macam patah hati..hii hii hii...sib baik ada lappy nie... opps ada berukband nie... dapat gak menjengah kan diri ke dunia blog deqlis...dapat blog walking kat blog kawan2x...

oklah... selamat berhujung minggu... hmm masih menanti juga tiket percuma Nuffnang ke konsert Gemuruh DT Search & Wing tue... klu lah dapat ...ya bedabeduuuu....ngehhhhh..

ok daaa...

5 comments:

PUANSTOBERI said...

Deqlis ta dpt emel dari NN lagi ker? retu ada member blogger da dpt. Pastu masa amek tiket wayang kat opis Nuffnang tu ari, dia ada tnya nak amek tiket konsert ke?
rasa mcm da ada pemenang dah. Dia tak bagitau by emel eh??

deqlis said...

huk huk huk...tak dak punnnngggg..
nama x tersenarai kot...

deqlis check jugakkat SPAM kot2x ada..
tp mmg takde pun invtation ke apa...uwa uwa uwa....!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Deqlis..makasih yer.kt blg contest k.atie byk akak TAG deqlis....nanti lapang2 buat la yer..mana tau rezeki Deqlis lak...

Mata Hati said...

balik kampung ekk.. kay, selamat beristirehat kat kampung..

Amy Syaquena said...

As'salam...

name amy pun x de tersenarai kot..