Recent Post

Wednesday, January 19, 2011

Hadiah GA drpd Shahjiehan

Haa..seperti deqlis inform uools di entri KEMENANGAN GA ANJURAN KAK HEZESUZE...deqlis dah dapat hadiah GA yang comel...

Terima Kasih dik SJ... mungkin dah sampai 2-3 hari lepas tapi akak tak check post box.. akak dapat keychain itik comey yang berwarna hijau...hari nie akak g check post box tadi pun pakai baju hijau...heheh...agaknya nak kena hari pakai baju matching ngan hadiah baru pergi check surat hehe... kebetulan kan??

Akak suka sangat...memang akak suka kumpul keychain... Terima Kasih SJ:-)
 nampak tak keychain tue?? background pun ada itik kuning...bantal kekacang deqlis...hahaha...
Zoom in lagi gambar...kasik CU ... alamak! ada itik kecik warna kuning dalam keychain itik nie...tp dah tertonggang laa... tak nampak sangat pulak dah dlm gambo nie... tue sebelah kiri kat munuttt itik tue hehe.. okies ...thank yer... suka akak ^_^ hadiah kenang-kenangan pertama 2010.

1 comment:

Mata Hati said...

wahhh...comel comel comel comelnya itik tu. tahniah sbb menang GA tuh

ku bangga dgn kejayaanmu itu.. ;)