Recent Post

Tuesday, January 18, 2011

Keputusan Top 5 - 1st Contest Deqlis































Inilah wajah-wajah Top 5.....fuhhh! sungguh sukar memilih...sebab pencalonan semua mengalahkan AJL25..miahahaha....! Tahniah kepada Top 5 iaitu Julee, fa10, MamaZharfan, Mila dan Cikpuanhady.

Bagi Top 28, Top 13 yang tidak melayakkan diri ke pusingan seterusnya ini, jangan sedey okay, tidak bermakna percutian uools tak best...! semua nyer deqlis rasa nak masuk dalam gambar..hehehe...

Cuma pemenang dipilih berdasarkan 30% undi juri awam yang telah deqlis buka dari 6 Januari 2011 hingga 9 Januari 2011 jam 3 petang (undi selepas itu tidak di kira!!) dan 70% lagi markah daripada deqlis dan en hubby yang masing-masing memberi 35% kepada setiap peserta.

Pemilihan kami berdasarkan perkara-perkara seperti menepati semua syarat, penceritaan yang tersusun dan mudah difahami, kreatif, photo yang jelas dan menarik perhatian weools, info-info menarik dan extra markah contohnya bagi yang undi diri sendiri ( markah participation ), dan lain-lain bonus tue PnC.... 

Deqlis bersama dengan en hubby cuba sedaya upaya mengadili dengan seadil-adilnya....jangan lepas nie yang tak menang dah tak mau join dah contest/GA deqlis... mana tau next rezeki uolls pulak... senyum sikit...:-)

Okies.... disebabkan hadiah no.1.2.dan 3 shj.... sebab bajet deqlis takat tue jer... huhuhu... Walaubagaimanapun terima kasih kepada semua yang telah menjayakan contest sulung deqlis ini. Mestilah sayang uools semua kan??hihi... 

Thank you..


jgn lupa click my heartbeat banner yer!! tq syukran tocey terima kasih :)



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!


9 comments:

Fieza79 said...

owhhh tahniah pd TOP 5 tuu...sekurang nya kfieza terpilih jgk dlm TOP 13 kan...

juelee said...

eh eh kiter tersenarai la.. cam tak caya je.. huhu tq deqlis.

eB ezrin said...

xper... top 13 pn dh best... TQ :)
tahniah top 5

Hezesuze said...

tahniah pada yang tersenarai top 5..

psst...xde pun weols terima email uols huhu

Mama Zharfan said...

tq deqlis :)
moga2 ada rezeki me to be one of 3 winners :)

me dh click ur heartbeat banner --Insya Alalh, akan always click tiap kali terjah blog u ni :)

Mila said...

Alhamdulillah tersenarai... wah peserta Top 5 hebat2.. semua gi obersea kecuali saya... All the best..

fa10 said...

alhamdulillah...

cikpuanhady said...

wee..thanks deqlis dan hubby..makin sengit ni..semua best-best..moga2 ada rezeki kami..

kiwi said...

tahniah kepada top 5 :))