Recent Post

Saturday, March 26, 2011

Deqlis Menyokong Earth Hour.. TAPI...??




TAPI???

Tapi deqlis mencari elektrik di shopping mall hehe... Deqlis sokong bukan sejam jer tau...deqlis sokong berjam-jam nie...rumah deqlis mmg gelap gelita sampai sekrang miahahahahaha..!! (aci tak?) 


atte takde line tenet...ku mencari line sampai ke Wangsa Walk...berkampung kat sini hehe... sambil jenjalan...lepak lama kat sini... adik yang jaga kaunter RB tue pun dah jeling2x deqlis.... adehh " dik ooi...akak ngan hb dah makan berapa banyak dah Roti Boy nie...bukan setakat roti boy, pizza pun laku kan?? akak laa customer tetap hehehe" .......

Okaylah... jumpa lagi esok2x..ngan entri autopublish deqlis..insyaAllah jika berkesempatan deqlis cari wifi... penting gak nak check email...nanti tak pasai2x biz tak jalan..huhu... pepun thanks tau singgah sini...muahhh muahh muahh..sayang uools..

Haa.. macam mana uools sokong EARTH HOUR tak?? cer citer cer citer...??

5 comments:

b a m b a m ' s said...

tak tutop lampu pon..lallalalla!

tp deqlis berjam2 blackout ek!hahaha

deqlis said...

heeh...bambam..deqlis nak blackout jugak nie...shopping mall pun dah mcm nak halau deqlis balik hehe...so lappy ni laa akan blackout keh keh keh...


tahnks drop by..see u next dear,,;-)

areteacar said...

cik tikah sokong mereka yg tutup lmpu tpi cik tikah x tutup lmpu. hehe.. apakah?

p@kcikLie / mamadiana said...

usaha gigih utk update tu..respect la .., salam kenal dari mamadiana...

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

sokong..tp xoff pun lampu2..sbbnya kat trg ni jujan manjang..de flash2 lain laks kat luor dan efek2 bunyi yang menggerunkan...so kena pasalang lampu..takut banjir besor ke..haru!!

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog