Recent Post

Thursday, April 14, 2011

Baby Boy Berenang...

Jom layan tengok baby boy nie berenang...
baby lagik dah pandai berenang..patut laa dah besar menyelam lautan dalam macam pro jerkk..




deqlis klu ada baby macam nak kasi berenang...tetapi mak kena champion dulu laa ekekeke..kena masuk kelas balik nie... last belajar floating n kuak lentang jer...  uools mesti pandai berenang kan??? ajar laa deqlis..huhu..

alangkah baiknya jika ada kelas utk baby dan mak nyer sekali macam kat bawah nie...
..meh kita usha
http://worldwideswimschool.com

kat malaysia ada tak school macam nie?? kot2x laa jika dah jadi mak, deqlis nk berkuak kupu2x ngan baby dalam pool hehehe...:-))

3 comments:

GreenJade said...

perghh dh besor2 boleh jd dugong nih ekekek

tp kat mesia nih klas utk baby x pnah jupe lg ler deQlis..kalu teserempak nnt war2 kan yer :)

deqlis said...

GreenJade: wakakakaka...tergelak besar den... ko kata "dugong"...hehe.. geli hati hehe..

tulaa...siapa nk bukak biz kelas renang baby tu war2xkan..ramai nak serbu nie..sebab nk jadik dugong n mak pak dugong keh keh keh...

.: iEyLa :. said...

akk blajar smpai pro tau...
t leyh ajar ieyla lak...hihi