Recent Post

Saturday, April 16, 2011

Mee Bandung Muar



layan gambo erkk:-) sorry gambo tak berapa nak cantik... hmm kena beli DSLR gak nie..huhu bila laa nak dapat DSLR nie.... deqlis suka makan mee bandung Muar walau deqlis bukan orang Johor.... deqlis guna pes Perencah Mee Bandung Muar Adami ... perencah lain kureng kena tekak deqlis... yg nie rasa dia secukup rasa... mmg sedap klu wat pekat2x...:-) 

7 comments:

sitinuraffizza said...

mee bandung muar mmg terbaik!!!
sis, kl pergi muar..carilah mee bandung muar kedai2 sebelah sekolah sains muar. mmg superb ahh mee bandung kt c2. perh, terliur sudah! nk blk johor..!!! heeee~

.: iEyLa :. said...

uuwaaaa..sedapnye...nk cket... :)

Princess Nur said...

sedappnyaa..terliur akak..

Adyshariz said...

menarik. samala ngan selera tekak kita.. guna perencah adami ye..nanti nk carik la

Farrah Hasna said...

bak cni skit..nmsk sedap tu

deqlis said...

sitinuraffizza: yeke? turun JB kena test try nieh:-)) bdw kata hb akak (dulu pernah menetap kat JB) rasa mee bandung muar guna perencah Adami nie dah rasa mcm kat sana punya... cuba try test heheh..

IeYLa: haha...nganga mulut cikettt:)

princess Nur: mmg mee bandung muar sedap, deqlis pandai makan setelah kahwin ngan en hb:-) mula2 dia bawak p makan kat kedai,, lepas tu terus suka sampai sekrang:-)

deqlis said...

Adyshariz: yer..guna perencah Adami, kat carrefour atau jucso ada jual rasanya:-) klu time bulan posa, deqlis pun ada jual sebab permintaan tinggi:-)

Farrah Hasna: hehe..