Recent Post

Friday, May 20, 2011

First Time Beli @ Mydeal.com.my

1st time beli selepas teruja deqlis baca entri Nana...Nana...ala Nana takkan uools tak kenai... Nana ker ke?? hehe bukan2x ini Nana blogger yang selalu menang CGL tue... Nana fotogenik tue..:)

Lepas baca entri tue, deqlis pun try laa orde jugak...hehe.. terima kasih Nana sebab entri beliau deqlis pun teruja laa nak beli gak...(leh dpt royalti nie..mintak kat my.deal heheh ) tapi deqlis order 1 jer al-maklumlah deqlis ngan hb jer pun nak geder2x p tgk wayang.. Memandangkan sekarang nie byk movie best2x... sejak Mei kan? byk yg best..deqlis last week pergi tengok Thor kat pavilion, Fast & Furious 5 dekat Tropicana City Mall dan lepas nie nak tgk Nur Kasih dan Pirate of Caribbean pulak... dan banyak lagi laa movie best2x akan muncul...jadi tak salah laa beli jajan nie..hehe.. 

Disebabkan kali nie offer pop corn di TGV, deqlis memilih TGV Balakong (Cheras Selatan) utk booking pop corn sebab nak menonton wayang di sana:) ... Al-maklumlah nama jer dekat2x area rumah deqlis tp selalu deqlis pergi yg dekat jugak spt Mid Valley, IOI Mall atau the Mines ... so teringin nak masuk TGV Balakong laa pulak:)... 

ada offer baik nie.... deqlis try laa.. senang jer tau..uools pun leh cuba.. Klik ke My.Deal dan terus je order...Nak register pun leh..tak nak pun takper.....deqlis register gak..senang nak check "MY ORDER HISTORY" kot2x laa leh claim kan??kah kah kah... (elaun entertainment gitu hehe) ada ada je deqlis kan?? so its up to you laa nak register leh, tak nak pun takpe...nanti lepas payment diorg akan emailkan voucher tue..:)

baru 1st time order...satu je laa barisan nyer hehe....
nie laa voucher deqlis..:) klik utk tumbesaran...:)

so syok laa dapat beli pop corn ngan hege diskaun kan? bersemangat nk tgk wayang..:) jimat laa..pasni leh order lagi... mcm2x pilihan today my.deal yg ada ...

Bagi pendapat deqlis, bagus laa klu dpt tau update ttg Today Special Deal kat My.Deal nie kan?
macam Today Special my.Deal yang lepas2x deqlis tgk ada kat website tu KLIK PASS DEALS ..macam promosi tiket wayang 

Up to 45% OFF for 1 pair of TGV Movie Tickets (for any movie, except 3D) @ TGV Cinemas for only RM15 instead of RM28!

Wow!!.. mmg jimat... rugi laa masa nie tak tau pun lagi pasal Mydeal nie... klu tak, dah jimat RM13..tiket wayang 1 pair (utk 2 org) ...jadi lepas nie, mmg kena alert laa offer2x menarik dari My.deal nie... haa uools pun klu rasa nak murah leh laa beli pop corn offer RM4.50 tu kan??:) masih ada masa lagi:)

SELAMAT MENCUBA! Thanks again to Nana:-)


8 comments:

Nana said...

heheh lepas ni website mydeal mmg wajib di buka setiap hari..
aritu pon dah terlepas tiket wayang murah tu...
xpe dah bookmark as fav dah website mydeal heheheheh

slamat menonton...td saya dengan tamak & halobanye dah bli lagi satu voucher hahah..so ada 4 semenye

deqlis said...

a'ahh wajib di buka setiap hari hehe... deqlis pun bookmark as fav gak:-) supaya tak terlps tiket movie diskaun hehe..

ok selamat menonton kembali>> wah!! beli lagi...? hehe.. :))

emeera asnary said...
This comment has been removed by the author.
emeera asnary said...

anda di tag utk GA ;)

http://emysk8tergurl.blogspot.com/2011/05/yanasenseis-giveaway.html

gudLuck =D

[p@kcikLie] : [ mamaDiana] said...

salam deqlis...mydeal mmg wajib dibuka..cm best je bunyik nyer...tunggu mama follow...

jap nak tag deqlis utk GA ni juga..

http://mamadianasajacaripasal.blogspot.com/2011/05/giveaway-belog-nemomimosh.html

[mamadiana]

deqlis said...

emeera asnary: thank tag akak... pasti ku join ..tunggu k:)

deqlis said...

w'salam mamadiana, haha wajib tau..deqlis pun baru buka lagi..sama juga promosi dia....issh rasank mengunyah pop corn laa hihi...

oo ni deqlis dah join..
kat blog contest deqlis...pepun thank ingat deqlis:)

http://deqlis-contest.blogspot.com

Cik Rose Cute said...

Pop Corn cam tengok wayang ke? My sons suka pop Corn...