Recent Post

Saturday, May 28, 2011

Kemaskini Blog, Ringanlah Sikit:)


#
 Domain nameSizeLoad TimeAverage Speed per KB
1ellismelia.blogspot.com100.82 KB5.56 seconds0.06 seconds

Amacam ringan dak blog deqlis nie?? deqlis dah buang widget2x yg kurang perlu... bagi nampak kemas sikit blog nie + ringan... haha.. cuma deqlis geram lebar column entri tak leh nak lebarkan lagi ....dah puas try n error nie...

Siapa tahu caranya?? deqlis dah p ke layout --> edit di situ tetapi Not applicable lak yang keluar..deqlis rasa kena betulkan di format HTML blog laa kot... huhu tak reti..siapa tahu? inilah dok search2x tutorial nie..

Haa..sorry takde entry panjang... just nak bg tau deqlis kemaskini blog termasuk blog bloglist dan blog CGL..hehe

Selamat Hari Sabtu!

6 comments:

Izan Ishak said...

dah laju je loading ni deqlis...betul tu...kalau widget yg tak perlu tu removekan aje~

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam deqlis..baguih klu blog ringan..mudah kwn2 nk ziarah & tinggalkn komen

Cik Ezy said...

dh cantek dh kak..
=)

Budak Botak said...

he3, dah slim blog nie...

Entry terbaru -> Momir Bojic Mencipta Kereta Volkswagen Beetle Daripada Kayu... (",)

Mama Zharfan said...

yapp..laju ni :)

hamzah ian said...

blog aku slow.. sob2