Recent Post

Friday, May 27, 2011

Tamat dah Drama Sahara

Malam tadi deqlis layan tengok Sahara, memang menitik laa air mata tengok episod akhir ni bila Tina kata "mak maafkan Tina"...sambil tue mereka berpelukan.

Walaupun deqlis dah agak ending dia Tina tak jadi kahwin dengan Ashraf....tapi tekaan deqlis ingat Tina suruh mak dia (Sahara) yg bernikah dengan Ashraf takde...(since tu takde) tapi rasa2x klu tak habis malam tadi tentu Tina tarik mak dia untuk berkahwin dengan Ashraf sebab Tina tahu Ashraf tak cintakan Tina, selama nie dia cemburu sahaja dengan Kakaknya Sahara. Namun bila dah tahu Sahara tu adalah mak dia, Tina rasa bersalah...

Memang laa deqlis menitik air mata...huhu.. en hb lak senyum2x... 

sabor jer laa...

Pepun memang ending citer nie best laa... uools tengok tak??

7 comments:

MRS. K said...

tak pernah tengok

... said...

as salam..
oo..saya pun layan juga semalam. tapi masa ending la.hehe.. ingatkan sahara nak kembali ke bekas sumai dia yang terbaring tu. haha~
sekali esok2 ada sahara 2. hehe


▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

jadi..dah tengok kan~

cuma nak tanya..

apa mood deqlis hari ni? sebab? meowww~

terima kasih. ;)

tomatokering :) said...

mmg dah agak dah tina tu anak dia .. heh

nasib baik laki tuh terbaring je . kalau dia nak balik mmg kite yg hempuk sahara tuh . haha !

deqlis said...

to Mrs.K : mesti tido awal nie....best tau drama nie...tgklah kat web portal TV3 klu free2x tu:)

deqlis said...

to ... : wah! suka LIKE awak tu besau betui..pandai buat camtuh erkk.. haha..nasib laa si sahara tak rujuk balik kat laki dia tue...part yg dia marah2x masa ex husben dia terbaring tu pun besttt...

haha..klu ada Sahara 2 mcm mana laa citer nyer erkk?? deqlis teka dia baik ngan husben dia yg terbaring tu sebb deqlis rasa Sahara masih ada cinta (1st love lah katakan) nak2x ex husben dia tu pun nampak cam insaf.... dia nak cari Sahara jugak bukan pompuan lain.. Ashraf dpt tahu dia bawa diri ke Overseea.. tiba2x husben yg baru dia rujuk tue...jatuh sakit kembali (komplkasi sakit2x dia dulu) atau tetiba excident ke... Sahara sedey bwak diri juga..last2x terjumpa balik ngan Ashraf... Tina setuju sebb dia dah jumpa buah hati baru lakonan Shah Jazlee... wahhh!! siap sinipsis lagik ekekekeke..(deqlis berangan jap citer nie hehehe)

ok deqlis dah p...awat bentuk blog mcm FB?? kang deqlis konpius ku di FB ke blog ka??

pepun thanks drop by...n komen2x..

deqlis said...

wah! terror tomato kering...deqlis tak agak pulak Tina anak dia di awal2x.. cuma nak dekat2x part mak dia rasa bersalah sgt2x tu deqlis syak jugak laa...

hmm ntahlah...klu deqlis pun harap Sahara pilih Ashraf sebab Ashraf nampak ikhlas sayangkan Sahara..

tp Sahara 2 rekaan deqlis tue, kasik panas sikt Sahara pilih ex husben dia...haha...

... said...

as salam..
hehe~
button dislike pun ada?
mau cuba? =p

oh~
part last tu.a'ah. kan dah terbaring ex-husben dia. haha. buat jahat lagi~

haa..boleh jadi jugak kalau part tu buat macam tu.tapi mungkin akan ada orang ke-3 sebelum dia kenal sahara tu. mana tau masa dia belajar ke..hehe. syok sikit tengok. ada cinta tiga segi~

atau pun dia ex-hasben dia insaf jap, kemudian dia cari ashraf. nak bunuh dia. ok apa? haha~
deqlis dah mula nak sediakan skrip~
nanti encik ben buat segmen jadi penulis skrip, boleh join~
haha~

saja je buat macam fb~
alang2 dah buka fb. satu taktik nak pastikan bos tatau saya ada blog. haha~

=p