Recent Post

Thursday, June 30, 2011

Jenjalan @ Avillion Port Dickson (INDOOR)


Salam semua dan selamat pagi.... kali nie deqlis nak citer pasal deqlis n hb yang jenjalan survey ke Avillion selepas check out dari Hotel International Water Homes, Port Dickson tempohari... Masa check out biasalaa jam 12 tengahari, nak terus pergi mandi laut memang laa panas giller kan?? jadi kami pergi laa jenjalan + survey hotel Avillion di Port Dickson nie...lepas tu deqlis jenjalan kat pekan2x dia cari hadiah utk pemenang GA... deqlis beli shawls... + hadiah2x lain... walau tak tulis port dickson tapi barang beli kat Port Dickson tau..haha..tunggu laa hadiah sampai... saja takmo tunjuk...nanti uools laa buat entri  tunjuk hadiah dh sampai ya...:-) hadiah tak seberapa namun deqlis ...harap uools suka... :-) sbg tanda persahabatan dan kenang-kenangan:))

Pasal Avillion nie mmg antara hotel tercantik laa juga.. deqlis macam biasa laa posing sana sini macam pelancong Arab ekekekeke:-)


 posing kat tangga lobby...(bajet cun macam princess) hehehe..

sit/sofa untuk ruang di lobby nie special..dah macam leh landing...iaitu macam katil tau..hehe...so kami letak kamera kat situ.... maka ada laa gambo kami berdua nie.... klu dakkk macam biasee lee...gambo deqlis jerk laa enterframe as model tak berbayo nyerr hikhik...

 ada air terjun lagi... dekorasi cermin2x kaca nie mmg menarik...di tambah pula dengan chandelier menawan, memang dapat bayangkan suasana malam yang romantis di sini...
 haa.. uools jgn tye kenapa nampak macam gelang merah deqlis pakai...sebenarnya deqlis pakai baju swimming suit deqlis siap2x...coz lepas nie terus nak menuju ke pantai utk mandi pantai..hehe:-) 
 perasan ayu jap hihi
 malas laa asyik pandang kamera jer...pandang tempat lain lak banggg oii..! hehe
haa..ini pandang kamera...:-) masih bergambar di dalam hotel....

di luar hotel ....pemandangan mmg cun2x... deqlis siap posing mosing lagik.... berpuluh2x keping gambo laa kat sini..hehe...nantilah deqlis pilih2x utk cuci mata uools ya... 

sekian dulu... check it dot dot:-)

9 comments:

juelee said...

deqlis cantekkkk.. eh deqqlis menang conter wayang mr popper kat cinemaonline hehhe kite jumpe di sana yeee..

Mama Zharfan said...

siyes cun!!
memang besh dok sini :)
me dh pernah stay kat sini --water chalet is superb!!!

deqlis said...

to juelee: oh yeke deqlis menang...?? wah!! yelaa dah check tadi...ok jumpa di sana2x.. hadiah Julee menang 4th Batch GA deqlis bawak masa tue lah okay:-)

deqlis said...

to Mama Zharfan: siyess Avillion nie mmg cun..pas ni deqlis ingat nk survey Thisle Hotel, PD pulak...tgk website macam cun giller gak...tingin nk tgk live..bila laa nk p bercuti lagik nie....

Fieza79 said...

mmg cntik tmpt tu tmbah2 utk yg suka berposing...

wahh lps ni gamba dlm air pulak ye...ok2 nk tgk lg gmbar...

Anum said...

cutenya...
memang cantik

Mama Zharfan said...

deqlis tgh prob dgn blogspot kot..semlm me pun prob is tak leh upload pic..blogspot tgh mengong tu..

Ummi Dania Yasmine said...

cantiknyer kat sini.....thumbs up deqlis

iPai said...

huhuhuh ... baru je menginap hotel ni bulan lepas ... memang best r .. siap ada private beach .. ada private pelabuhan .. scenary pon cantik je ...