Recent Post

Tuesday, June 28, 2011

Keputusan Contest Attack The Block



TAHNIAH BUAT SEMUA PEMENANG!

1 x tiket wayang  -utk 1 orang peserta terpantas: CikBintang
1 x tiket wayang  - utk 1 orang  peserta terakhir. :Syuhada
1 x tiket wayang - utk 6 orang peserta yg dipilih secara random.org :tiefazatie, nea Flerida, Cik Lily Putih, Zainol anarqie, fieda, mama zharfan
1 x tiket wayang & 1 headset Attack The Block - utk 1 orang peserta yg dipilih secara random.org: syidasyakirin
1 x tiket wayang & 1  headset Attack the Block  
utk  2 orang TOP REFERRER tertinggi.. : Cik Bintang & Nana

Besdey Jun

1 x  tiket wayang  dan 1 x  headset
-utk 1 orang pemenang!! dipilih melalui entri paling kreatif dan jawapan yang tepat. : Akmafaizal

Buat semua pemenang,
sila berikan nama, alamat dan no.tel kepada deqlis
menerusi email
ellismelia@yahoo.com


PERHATIAN
p/s: bagi pemenang yang berada di sekitar KL, jika uoools nak geder2x sekali tgk wayang sama2x sambil2x jumpa kawan2x blogger boleh suggestkan bila dan di pawagam mana nak tgk Attact The Block sama-sama.... jika ramai yang free hari yang sama, kita p tgk sama2x... 

dan buat semua pemenang, permintaan dari sponsor newskaki.com
"sila snap gambo tiket wayang yg uools menang nie masa pergi menonton nanti dan emailkan kepada deqlis 1-2 keping photo-photo uools pergi menonton wayang Movie Attack The Block ini"

Thanks...
&
Selamat menonton:-)



16 comments:

Mama Zharfan said...

yayyy me dpt tix movie :)

me dh email my details :)

-Nureen- said...

tahniah.... wah bestnyerrr....

Nana said...

hah?menang ke hehhe
dah la saya pening2 juga camane nak register ngan newskaki ni ehhehe
tq deqlis..seb baik saya tak g tgk cite ni ari sabtu lepas..
sebab g tgk kat cathay damansara
xde cite ni kat sana

shidasyakirin said...

beshnya menang :)..happy2
Thanks deqlis... details dah email ye..

fieda said...

MEKASIH..DH SENT DETAIL...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah kpd semua pemenang!!

Anum said...

hai
nice blog
salam perkenalan
follow me back

nanakimie said...

tahniah semua pemenang:) bestnya dapat ngk wayang..hehe

tiefazatie said...

eh2...ifa dpt gak tiket wayang la!yeay!hihi..jap ifa email ye sis..tq2...=)

tiefazatie said...

ok sis..ifa dh email details..
tq..=)

SyUhAdA said...

yeay..
menang..hehe~
tQ ye..

nEa FleriDa / nIL said...

alhamdulillah terima kasih akk :) n dah send details

cikbintang said...

salam..thanks sis!!!da suka giler ni
dpt 4 tiket wayang!!!!!!!!!
dpt jugak headphone tu!!mng besar ni tau sis..hehee
cikbintang da bg details kn sis

tiefazatie said...

sis..nie tq n3 utk sis..=)

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/06/yeay2menang-tiket-cerita-attack-block.html

tq2..=)

AkmaFaizal said...

Salam, sori sangat2 lambat respon..baru je buka blog...huhu..Alhamdulillah...tahniah pada semua pemenang...

CikLilyPutih said...

kat mane nak guna tiket wayang nie ek