Recent Post

Monday, June 27, 2011

Keputusan GA Deqlis


KEPUTUSAN PEMENANG 
1st BATCH - 4th BATCH GA DEQLIS

1st Batch GA Deqlis 
CHARA

2nd Batch GA Deqlis
ERAWATIE

3rd Batch GA Deqlis
ANIM

4th Batch GA Deqlis
JULEE

Hadiah Khas 
[deqlis berikan tanpa memberitahu uools dari awal, sengaja laa kasik kezutan...)
hadiah khas nie ada 2 kategori dan deqlis pilih seorang pemenang untuk 2 kategori nie..
Ada 2 orang pemenang..

NANTIKAN...!
.

KEPUTUSAN UNTUK HADIAH KHAS 
 JAM 3 PETANG INI 
AKAN 
DI AUTOPUBLISH..

ok kat bawah nie
deqlis tunjuk sikit...cabutan bertuah utk 4th GA deqlis

Teka Percutian nie deqlis buat cabutan undi secara manual ya..

 8 orang yang telag berjaya menjawab 4th Batch GA deqlis dengan tepat iaitu PD... kertas2x di atas nie ada 9..nama Aqishah ter buat dua..tapi masa nak lipat2x tu deqlis dah buang satu... so masa cabut undi mmg ada 8 kertas sahaja..:-))
 siap dah lipat...
 deqlis guna kotak merah yang deqlis menang tempohari untuk  goncang2x debaboomm hehe... (siapa yg kasik kotak nie pun masih misteri nusantara tau...siapa kasik tu sila laa inform deqlis..aduhaiii.)

dan pemenangnya...! yg bertuah ituw
Tahniah Julee

Tahniah buat yang berjaya, buat yang tak tersenarai jangan kecik hati, jangan sedey tak lalu makan, jangan kau pergi ..!! jangan mandi tak basah pulak.... ngehh ngehh ngehhh... masih berpeluang utk menang di contest deqlis yg sedang berlangsung dan akan datang okey... selamat berjaya di masa hadapan:-)



Okay buat semua pemenang,
sila emailkan 


Nama
Alamat
no.tel
ke
ellismelia@yahoo.com

9 comments:

MataHati @ MH said...

best best..
tahniah kpd yg berjaya... murah rezeki..

dan semoga deqlis pun semkain dimurahkan rezeki selepas ni.. :)

EraWaTiE said...

.

EraWaTiE said...

salam tak faham ler..era menang yg mana tu??

juelee said...

eh betol kite teka..
heheh dah 2x menang GA kat belog deqlis niee.. emmang tuah la kat belog nie... tekiu deqlis

aNiM said...

yeehhaaa..
Alhamdulillah.
rezeki saya ada juge :)

saya dah email details.
tahniah kepada semua pemenang.

zahidah dihaz said...

tahniah....

New Entry: Gathering: Sarawak Blogger @ Crystal Bowling BDC

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

tahniah tuk kesemua pemenang!!

fa10 said...

dah ada nama i tu.. tp x bertuah la..
tahniah julee

aNiM said...

salam Deqlis,

saya dah terima hadiah Deqlis.
semua best.
terima kasih ye.
cantiknya brooch tu. saya dah pakai.hihi
dodol tu pun sedap :)