Recent Post

Saturday, June 4, 2011

Nak menang tiket wayang???



Salam semua, seperti yang dijanjikan pada kali ini, deqlis akan melancarkan satu contest menarik
buat uools semua pada 5hb Jun... Contest kali ini lain dari yang lain tau...sebab hadiahnya berupa tiket wayang!!! Wow!!.. menarik bukan?? Jom lah join!..haha..tapi kena tunggu esok laa...pelancarannya!!..nantikan...esok..jam berapa?? ha rajin2x datang jenguk ya..:-)

Buat pengetahun uools, contest ini dianjurkan sempena Blog Merah Deqlis nieh terpilih menjadi Blogger Pilihan newskaki.com. Terima Kasih kerana memilih blog Deqlis ini sebagai salah seorang blogger yang bertuah bekerjasama dengan newskaki.com..  i likeeeeeeeee...:-)  agaknya warna merah nie membawa tuah....ada "ong" kata chinese kan?? hehe..:-) tocey.. 

Okay bebalik kepada contest !!!!!!!!!! Al-maklumlahhhh itu yg uoools ternanti-nantikan sejak semalam kan?? atau sejak di war2skan.... eceh bajet ramai lerr baca hehehe... pepun timaceh yg datang baca2x kat blog nie...uools mmg hebat!! i likee!!.. so bagi yang rajin datang nie, deqlis nak inform...salah satu cara pemilihan pemenang tiket wayang itu nanti adalah menerusi  peserta terpantas dan top referrer..jadi nantikan entri contest tersebut esok 5hb Jun 2011!!!...


top referrer akan dapat hadiah extra ya..
nak tahu apa dia..nantikan entri ituw kuar..& cepat2x join:-)
MUngkin Kah Anda PESERTA TerPanTAs Ituw??..


6 comments:

Syazwani Mazlan said...

wahh..best ni..kene join ;)

tiefazatie said...

wah!!!nak2..haha..blh tgk yg kat mana2 je ke sis?

deqlis said...

to Syazwani mazlan: haa..join jgn tak join...:-)

deqlis said...

to tiefazatie: yes...leh tgk di mana2x pawagam...:-) join ya nanti... ajak kawan2 semua join:) top referrer dapat hadiah utama tau..:-)

tomatokering :) said...

wahhh ! macam best je ! :D

deqlis said...

to tomatokering:): meh laa join:) dah join 4th Ga deqlis?? jom join.. http://ellismelia.blogspot.com/2011/05/4th-batch-giveaway-deqlis-teka.html

dan utk semua peserta 1st - 4th batch GA deqlis..nantikan pengumuman pemenang selepas pada pertengahan bulan Jun..insyaAllah...