Recent Post

Saturday, June 25, 2011

Pasal Banner badge blog Deqlis

Salam semua, selamat berhujung minggu, hari nie deqlis busy skett nak kena p hantar barang customer...so entry deqlis nie autopublish yer..

Semalam deqlis ada buat blog bagde sendiri...terima kasih buat yang kasik komen...cantik erkk?? hmm deqlis rasa macam malap jer badge tue.... pengkritik hebat deqlis pun kata apesal gelap jer muka?? hmm...ntah tu kena edit2x kot kasik nampak cerah...hihi... tapi takperlaa buat sementara gelap pun takper.. deqlis jawab bior nampak gelap di blog, tapi live ai cerah sikit..hehe... hmm pengkritik hebat deqlis siapa lagi klu bukan en hb kan?? dia mmg org pertama akan kritik...hehe..

Pasal mintak deqlis buat Tuto pasal cara2x nak buat nyer macam mana, insyaAllah nanti deqlis buat erkk... deqlis taklah pandai sangat, tapi apa yg deqlis tahu leh laa deqlis kongsi..sharing is caring kan??

Okay.. thanks sebab sudi baca entri nie:)

10 comments:

Chegu Zubir said...

belajar drpd kesilapan

jom baca
Botak Kepala Utk Jadi Bomba...Prosedur @ Saje2????

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam deqlis..X perasan dah ada banner badge blog deqlis nie..cantik tp bak kata HB deqlis..awat gelap.hihi

nanakimie said...

ow,ada p'kritik tetap:)

CIK FERRA AWW said...

WAHH CANTEK. LIPLAP TEPI2 NYE NAPAK ARTIS GITUHH!

deqlis said...

to Chegu Zubir: betui tue...pas nie leh try buat lagi...

deqlis said...

kak tie: w'salam, hehe..tui erk gelap?? nanti deqlis cuba touch up.."buh tepung byk2x" kih kih kih..... gurau erkk! nanti deqlis cuba edit2x balik..thanks..

deqlis said...

to nanakimie: a'ahh..pengkritik tetap U..hihi

deqlis said...

to CIK FERRA AWW: timaceh....:-)

Mama Zharfan said...

cantik design banner tu :) cuma pic deqlis leatk yg lebih cun lah ehheh deqlis kan sgt comel :)

deqlis said...

to MZ: design mana satu tue?? ada satu entri baru cuba tgk..kasik pendapat ye..tq..

ok thanks ttg pendapat MZ...hehe.. nie kena bukak entri tolong pilih gambo laa pulakzz ngehh ngehh ngehh..