Recent Post

Wednesday, June 29, 2011

Pasal Menonton Transformers 3 Semalam

Salam uoools semua, selamat pagi....

wah!! hari nie deqlis masih terbayang2x citer Transformer nie...sound effect keta nak bertukar jadik robot masih terngiang2x di telinga....pastu sound effect dia..yang...dungggg dunggggg dungggg!! hihi tak reti nak menaip bunyi..ekekeke..pun dlm ingatan...jadik trademark laa heheg

Jom layan gambo2x deqlis semalam di Mid Valley sempena tayangan Transformer 3..terlebih dahulu terima kasih Nuffnang kasik tiket free... tak sia2x sebab semuanya free..kecuali bayar duit parking jerk RM3 hehe... pop corn dengan 100 Plus pun free..semua dapat sorang satu:)) tocei2x...:-) pasnie jangan lupa kasik deqlis tiket free lagik yer...(ayat mengayatt hehe..mcm laa En Nuff baca entry nie...dalam beribu2x blog kan..) kih kih kih...

sampai2x. je di ruang legar pintu utama masuk GSC Mid Valley, nampaknya orang dah ramai kerumun.... deqlis sampai ngam2x laa lebih kurang jam 9 malam.. +- 10 minit gituw... al-maklumlah walau kuar rumah lepas Maghrib....nak bersiap tup tap tup tap dah pukul 8 malam gak... sis lajuss drive p jemput en hb ...sib baik tak jammed teruk.. alhamdulillah sampai MV tepat masanya... 

 mula2x dah risau carik parking area GSC tu penuh....last2x kitorang naik lagi 2 tingkat ke atas...selamat parking terus masuk dalam.... walau dalam keadaan orang ramai ..bagaikan karnival atau movie fest pulak... haha..deqlis sempat gak laa bergambar dengan model Transformer nie.... siap dapat gambo free lagi..yang deqlis pegang kat pic di bawah... 

 lepas tengok wayang...sebelum balik posing sikit...
 muka mcm dah penat..hihi..sebenarnya dah lapo... coz semalam deqlis tak makan nasi satu hari... ntah takde selera... so pas habis menonton nie... kami p makan kat D'Santai Station di Bukit Jalil... pekena bihun tomyam..en hubby siap pesan Nasi Goreng Kampung..hehe... lapo lak memalam... :-)
 posing lagik....happy laa dapat tengok citer nie...mmg best penuh dengan aksi... part mana yang paling menarik hati deqlis?? nantikan review Transformer 3: Dark of The Moon daripd deqlis ya..:)
 hehe..posing gak kat The Smurfs
 nie dah sampai rumah....posing lagik ber background kan frame deqlis menang GA Abg eqbalzack tempohari...:))...deqlis nak tunjuk gambo FREE yang deqlis dapat masa snap pic ngan model Transformers kat atas tue... Thanks... ada laa kenang2xn...
nie pic nyer...kasik zoom out sikit..hehe.. kecik jer leh laa masuk dalam wallet/ beg duit... :-) rasa happy sangat..sampai tidur malam pun dok terbayang2x aksi2x hebat Transformers..hehe..


p/s: kepada semua pemenang GA deqlis dan pemenang attack the block, ada yang carik deqlis di FB utk dtg collect sendiri tiket & hadiah menang......siapa nak dtg leh inform deqlis... menurut cik bintang tayangan Attack The Block di TGV Wangsa Walk hanya ada pada 28 dan 29 Jun ...  jika di GSC sampai next week pun masih ada tayangannya... so siapa nk pick up, leh inform deqlis cepat sebelum deqlis pos... deqlis ingat nk pos sekali hadiah2x GA 1st-4th batch deqlis.... insyaAllah hari nie atau esok.. so siapa nk pick up bg tau yer... yg lalu Bukit Jalil leh laa drop by amik..

7 comments:

Mama Zharfan said...

me plan nak tgk kat wangsa walk..aisehh..28 dan 29 jun ajer ke...kalau deqlis pos sempat ker sampai..me tak de plan nak gi bkt jalil sbb jauh gak dgn gombak ni...

schaze zainn said...

bape bintang transformers?
hihi mebi weekend baru dapat tgk =D

deqlis said...

tak sempat laa ..hari nie dah 29 JUN....sis cuba check kat cineme online utk kepastian.

yg deqlis sure, kat KLCC mmg ada lagik sampai next week..

deqlis said...

to schaze zainn: dari segi action dari 5 bintang deqlis nk kasik 10 bintang...dari segi jalan cerita leh kasik 4.5 bintang... sebb yg transformer 1 jalan cerita lagi byk..:)) overall leh kasik ....eh tunggu laa entry review drpd deqlis ya..:))

cikbintang said...

tu r sis..time cek tu tgk transformer je die bg jadual smpai 1,2 julai...amboii hehhee...
neway nt cikbintang cek blik...
n kalo xdpt nk drop by...sis pos rini..bile smpai ek

deqlis said...

to cik bintang: tu laa kekadang jadual kuar lambat... cuba call jer TGV tu tye directly..hehe..sis pos hari nie atau esok..sebb sis nak wrapping lagi hadiah2x GA tue...siap semua baru p pej pos:-)..klu confirm nk sis pos bg tau yer.. klu nak datang pick up pun sila inform sis hari nie..takde laa sia wrapping headphone cikbintang tue..kasik masuk paper beg jerkk hehe

.: iEyLa :. said...

ermmm..entry yg ckup menjeleskn saye.sekian..hihi