Recent Post

Saturday, July 30, 2011

Alamak!! Cop Mohor Gardenia Lak kat......


Hai...petang semua....adoii..ntah macam mana ralat sangat sampai terbuat Cop Mohor Raja-Raja...opps...Cop Mohor Roti Gardenia daaa...!!! kejadian nie leh berlaku bila deqlis ngn hb nak makan roti gardenia bakar ala-ala kopitiam tuehhh....ehh ntah macam mana lak leh jadi cop mohor ...

nie rupa toaster oven ku....
haa..jadik lagu nie..nampak dakkk?? dah tertepek baikkkkk punyerr plastik gardenia kat atas oven tu..huhu...


CU sikit... nampak?? adehhhh...
 ingat wat cop leh kat baju ker ke?? kat oven pun leh laa ngeh ngeh ngehhh..
so tinggal laa cop roti gardenia di situ...melekat tak leh kopek...
hb cakap "nampak nyoorr owner dia suka makan gardenia" heheh...


nak buat macam mana, dah cop mohor besar tu meninggalkan jejak kat situ..


al-kisahnya, masa deqlis nk bakar roti tue, deqlis ter letak roti dalam plastik tu atas oven dan bakar dalam 4 keping roti... lepas tu baru perasan, plastik gardenia tu melekat kat situ...
amik kau..!! haha..  ntah nk jadi kan?? deqlis selalu bakar tak pernah lak letak bungkusan roti atas oven ni, ntah macam mana lak leh terletak nie...haruslaa melekat..oven tu panas..!

itulah kisah cop mohor gardenia kat oven ku:-)) hihi




9 comments:

Izan Ishak said...

hehehe...mmg jadi tanda pemilik oven tu makan roti gardenia aje.

Chekgu Azrine said...

kena ambik gambar email kat Gardenia

kompem lepas ni Gardenia jadikan Deqlis duta depa.. hahaha

aDda said...

cop ni dah jd macam design oven ni da...hahah

♥suNa husNa♥ said...

hahahaha....oven desgn bru...ngh2

♥suNa husNa♥ said...

hahahaha....oven desgn bru...ngh2

♥suNa husNa♥ said...

hahahaha....oven desgn bru...ngh2

Chempaka Sari said...

wah roti pin ada cap mohor. hebakkkk! panas sgt kot oven tu. mcmne nk buat kuih raya ni tak semangat dah....


Hai awak ,nak banner free tak, boleh tengok di sini http://azzaazman.blogspot.com/2011/07/siapa-nak-banner-free.html

cik bulan said...

saye punya pon sama..tapi atas toaster..ahahaaha..mmg xleh nak keluarkan dah..miahaha

cik bulan said...

saye punya pon sama..tapi atas toaster..ahahaaha..mmg xleh nak keluarkan dah..miahaha