Recent Post

Monday, July 11, 2011

Farah AF2 Kahwin

Salam uools, selepas Tomok, Noh Hujan dan Mizz Nina, kita akan saksikan pula majlis perkahwinan Farah AF2 dengan tunangnya pada 16 Julai nie... Tahniah..Moga majlis berjalan lancar dan Farah manis dan berseri-seri ya.!! belum kahwin lagi...bakal berkahwin tau...tajuk tu propa sikit kekeke..

Oh yer, buat uools yg belum tahu, Farah AF2 sudah pun bertunang pada akhir Disember 2010 yang lalu. Mula-mula terkejut jugak, ehh Farah dah bertunang??? diam2x jer kan? dengar-dengarnya dia bertunang dengan ahli perniagaan yg bernama Johan Bin Johari. 

Majlis perkahwinan Farah AF2 akan berlangsung di Pusat Maritim Putrajaya pada 16 Julai 2011. Menurut sumber yang dipercayai, perkahwinan Farah Af2 bertemakan persandingan taman ini menelan kos perbelanjaan sekitar RM 200.000

Macam mana deqlis tahu?? hehe...bekas wartawan lah katakan kih kih kih.... Syukurlah majlis pun sudah di atur. Moga segalanya berjalan lancar... meh kita tengok gambo masa dia bertunang. 

Inilah kad kahwin Farah... Unik kan? bentuk kipas lagik...

Close up sikit.... tema pokok kehijauan lagi...adakah tema baju Farah hijau atau background nya hijau? atau persandingan dalam taman hijau??  yg dlm tmn nie deqlis agak laa... hehe..nantikan majlis resepi Farah nanti ya...
pssttt....kad kahwin nie deqlis skodeng kat forum..hehe.. tunggu jugak farah kasik..tp tak sampai2x lagik..hehe....kot laa Farah masih ingatkan deqlis hihi... al-maklumlah sudah lama tak ketemu...last program Durian Runtuh Astro Ria dulu.... walau tak jemput, deqlis tetap doakan kesejahteraan Farah... moga selamat menjadi pengantin baru...


Moga bahagia ke akhir hayat:)

nak selit laa gak gambo kenangan deqlis ngan Farah:-) ngan team Durian Runtuh..
farah nie utk program Formula Anggun Astro pun deqlis pernah jumpa dia...dia mmg ramah dan mudah memberi kerjasama. Dalam banyak2 artis AF, Farah antara artis yg paling mudah menjawab segala pertanyaan dengan spontan dan teratur..mudahlaa proses deqlis mengedit masa tue..hihi... sebab tu klu nk interview, deqlis suka interview Farah comey nie..:-)

klu rajin tlg klik http://grpv.cc/WDc nie kempen terbaru samsung promosi grapvine nuffnang..
tq for ur support:-)



Thank sudi baca..
klu sudi meh tolong vote me ya..
plsss...plss. plsss...tqvm sayang uoolls

1. Klik LIKE this page..


2. Then gi

kat "search photo" type "Ellismelia Mohamad"
dah jumpa gamba klik "LIKE" thanks.

moga Allah membalas jasa baik uools..trimas!!

8 comments:

Cik Ezy said...

eh diam2 je..
tup2 dh nk kawen..
camni r bgos..
xyah kecoh 1 mesia..
kehkehkeh..
comel betol farah..

Cahaya Mama said...

kretipnyee kad kwen die,.hehe,..

Princess Nur said...

rupa2nya bekas wartawan deqlis ni ye.. patutla pandai berceloteh =)

fara ain said...

nice kad kawen dy :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

cantek la plak tngk kad kawen dia...

Nana said...

tadi saya try tgk subang-langkawi bulan 1 2012
ada tiket harga RM0 just bayar tax je
tp tgk tengahri ni xde plak kena cari date by date deqlis sure dah banyak abes tu

maszull said...

cantik la kad kawen farah tu...:)

atien said...

waaahhh..dh nak kahwin...