Recent Post

Wednesday, July 6, 2011

Jumpa Blogger Cikbintang & Zainol Anarqie

 deqlis ngan cikbintang
zainol anarqie dan cikbintang...

Salam, malam uools ...tepek pic deqlis jumpa cik bintang dan zainol anarqie yang menang Contest Attack The Block tempohari... mereka nie datang pick up sendiri kat area rumah deqlis..hehe.. kami dating kat stesen bas dpn rumah deqlis....hehe.. leh tue memasing bawak kamera posing2x hehe... kebetulan deqlis pastu pun nk kuar..siap bawak handbag lagik..kihkihkih...harus laa ada kamera jugak..nama pun blogger kan?? klu tak bawak beg mmg takde laa kamera..haha..

cikbintang nie menang peserta terpantas dan tp referrer 1..so dia menang 4 tiket wayang (2 keping voucher) dan headphone...:-) dan zainol anarqi menang 2 keping tiket wayang (1 keping voucher)..............Tahniah2x..

seronok jumpa cikbintang nie..ramah orangnya..kecik jer orangnya...katanya lepas jumpa nk g jenjln..dan tgk wayang..:-) wah! zainol nie kawan cikbintang yer?? ehemmmmm ehemmmm..:-) 

meh tolong klik churp2x deqlis..tq very much:-)








11 comments:

nanakimie said...

wewit..hehe...sis,suka lah banner baru sis tu:) nana ambek yer...tukar yg lama tu..hehe

sifu im said...

femes ke cik bintang tu??haha

.: iEyLa :. said...

ehem2...bile nk jmpe ieyla ni kak??hikhik...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam deqlis..cantik badge deqlis tuh!..yg mula2 tue,reject yer...

deqlis said...

to nanakimie: hehe...suka erkk..leh amik..free jerkk hehe..tocei erkk..nanakimie mmg prihatin bila banner sis bertuko..:-))

deqlis said...

to sifu: jgn dah famos amos bari nk snap pic tak main laa bro..nie namanya peminat sesama blog bilis... kami tak glamour pun... peminat yg ikhlas...bukan dh glamour baru nak snap pic!! haha...

p/s: deqlis 2 kali jumpa blogger popular eqbalzack..tp tak dpt lak snap pic..sebab masa tu tak bawak kamera pun..pepun eqbalzack nice person.. baik hati dia deliver hadiah sendirik...tq

deqlis said...

to IEyLa: alahai..jgn jeles...pasnie bila2x kita lak geder2x..erkk... naper tak masuk contest sis?? klu menang dah leh jumpa dah....(kasik bako!) hehe

deqlis said...

to azatiesayang: hehe..reject dah..hihi... nie yg latest..cantik ? thanks..:-))

tiefazatie said...

wah2..sempoi je nie..lepak kat busstop ek..hihi

shedameor said...

bila nak jumpa sheda pulak ? hehe

zahidah dihaz said...

bestnya....blogger sarawak bila lagi nak buat gathering ni? hehehehe


New Entry: Sarawak Blogger @ D11 Steamboat