Recent Post

Tuesday, July 5, 2011

Majlis Cukur Jambul Imaan & Tiara, Anak Sazzy & Nazril

pix_gal0
...
Anak kembar Sazzy di lahirkan 28 April 2011 lalu
nama anak kembarnya sedap didengar dan comey sekali...:-)
Imaan Lily dan Tiara Rose

jom usha majlis cukur jambulnya..


cantiknya...! cute cute... geram deqlis tengok... tgk soft pink nie pun lawa laa..!! 

moga Sazzy gembira dengan kehadiran cahaya mata dan kemeriahan majlis cukur jambulnya...... klu deqlis jumpa Sazzy mesti laa nak dukung Si Tiara dan Iman yg cute nie...bila laa nk jumpa erkk... hehe... mana tau ada rejeki deqlis dpt kembar jugak...(sessi berangan nk kembar gak..heh walau takde keturunan pun huhu)... deqlis tumpang gembira sebab Sazzy dah selamat jadi ibu.... buat pengetahuan uools..sazzy antara artis yang lama  bekerjasama dengan deqlis dlm program utk Beat TV dulu.... 

kat bawah nie kenangan masa kenduri kahwin Sazzy ..deqlis dijemput tau!!.. 
meh nk tunjuk sikit...

Tahniah buat Sazzy dan Nazril, moga perkahwinan uools kekal bahagia ke akhir hayat... tolong doa2x kan deqlis pulak yer...nak jugak kembar!! (hehe macam Sazzy baca lak entry deqlis nie...macam laa popular nooo..!!) hehe 

Susah ke nak bezakan kedua-dua kembarnya?
menurut Sazzy tak susah nak bezakan baby kembar ni...

Kata Sazzy “Tak ada masalah kerana mereka kembar tak seiras. Lagipun, kakak yang sulung, Imaan lebih kecil dari adiknya, Tiara. Mereka berbeza dari segi saiz. Walaupun Imaan yang sulung, tapi dia paling kecil, namun sekarang dah nampak berisi sikit. Tidak hairan kerana saya pun kakak sulung lagi kecil dari adik beradik yang lain."



9 comments:

cikbintang said...

comel je..best kn kembar2..ahahaha
sis keje ape??

Anum said...

tahniah

Nana said...

wah deqlis g wedding diorang ek

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam deqlis...comelnya anak sazzy tuh..gerammm tgk.Insaalh,org yg dok sebelah pengantin(yg tudung pth tue) sazzy pon blh dpt kembar.Amin

AkmaFaizal said...

Akma pun teringin gak nak dapat anak kembar..tp takde plak adik-beradik/saudara mara yg kembar..camno?huhu

.izzati liyana. said...

suka pasangan ni. sama cantik sama padan. semoga happy je mereka sekeluarga.

deqlis said...

to kak tie: terima kasih doakan saya..Amin..

deqlis said...

to akmaFaizal: tu laa tp klu rejeki Allah nak kasik, tiada siapa pun leh menghalang kan?? deqlis mmg teringin nk anak kembar nie...tp tu lah klu dapat anak sorang pun sangat2x happy dah....klu dpt kembar lagi laa kan??

deqlis said...

to izzati liyana: Amin