Recent Post

Friday, July 15, 2011

Menang 4 keping Tiket Wayang "Lulla Man"




Alhamdulillah deqlis menang 4 keping tiket wayang lagi..
kali nie 4 keping...siapa nak lagi 2 keping angkat tangan!!..
klu ada peserta GA LIKE THIS PICCA deqlis yang nak boleh inform deqlis yaa...
klu ramai yg nak deqlis buat cabutan....

MAKLUMAT TAYANGAN
Tarikh: 19 Julai 2011 (Selasa)
Masa: 9.00 malam
Lokasi: TGV KLCC

berminat?

oh yer, terima kasih buat julee sebab inform deqlis menang dan terima kasih buat tupai.com.my sebab kasik me menang...nie 1st time menang dekat tupai nie...selalu kat Nuffnang, cinemaonline dan newskaki.com jer..
pepun thanks...

oh yer...sudi2x klik2x iklan Nuff saya yer...pelik tak gerak2x ni...huhu

5 comments:

Nana said...

nakkkkk dengan muke tak malu hehee

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Deqlis..untungnya dapt tiket wayang...nak ikot deqlis g tgk wayang gakkkk!

Nana said...

hehe ok tq
ni cite cine ke

CIK JATT said...

wah deqlis! tiket free lagi. murah rezeki betul. nak gak tiket tu, tapi jauhla

zahidahwahid said...

wah!! bestnya...saya bukan kaki wayang,tapi kalau dapat free saya pun nak jugak...hehehehe