Recent Post

Wednesday, July 20, 2011

Pizza Hut di Shah Alam- Sungai Buloh

Ini kali pertama deqlis ke KFC cawangan ke-500 yang satu bangunan yang sama dengan Pizza Hut nie . Sedangkan kalu balik ke Sungai Buloh ikut Subang/Kota D'sara mesti lalu KFC dan Pizza Hut nie..tapi tak pernah pulak nak cuba... Malam Ahad lepas deqlis teringin nak makan pizza hut jadi odw nak balik rumah mak tu, kira kami tapau laa pizza tuk makan-makan sama Sabrina, Mak & Ayah deqlis:-)
Sementara nak menunggu 20 minit pizza kami siap, air coke 3 cawan nie dihidangkan utk weool..hehe..apa lagi minum laa..heheh... 
en hb siap bukak lappy dia lagi.....deqlis pun sempat laa skodeng blog jap hehe... baca komen uools hehe..:-)
Pizza Hut nie mmg cantik... luas dan sejuk (haruslaa berhawa dingin) hehe... dekorasi merah + putih + hitam memang menerujakan deqlis...:-) al-maklumlah peminat merah nie:-)
terdapat juga ruang makan luar yang santai.... cantik tempat nie... masa deqlis pergi nie dalam pukul 10 malam...so orang pun dah makin kurang...tetapi yg tapau cam deqlis ramai laa..heheh..
nampak tak? sebelah menyebelah jer KFC dan Pizza Hut di sini... Pizza Hut kat sini tutup jam 11 malam, manakala KFC di buka 24 jam;)...sesiapa yg menggidam KFC tengah2x malam tu leh laa serbu sini..nak2x orang Subang Bestari. Sungai Buloh dan Kota Damansara yang berhampiran:)
Taraa!! nielah pizza hut yang kami order.... semua Hawaiin Chicken...my mum . Sabrina fav yang nie...yg best nyer macam promo sekarang..extra chesse, extra chicken semua tak yah bayo...free... dan macam biasa deqlis akan amik 1 garlic bread.... so kenyang laa malam tu makan Pizza Hut..hehe..haha bila nak diet nie??hehe


THANKS SUDI BACA>>

tolong vote saya


1. KLIK  LIKE Radio Antarabangsa China

2. Klik Vote dekat "Ellismelia Mohamad"yang ada tulisan di bawah:-

C- China indah dan ada budaya tersendiri
H- Hampir 4000 tahun sejarah
I- Indah negaranya dan tamadun yang unggul
N-Negaranya maju sebelum abad 19
A-Aman dan beriklim sejuk yang lain dari Malaysia.



TQVM

p/S: bg yg vote jgn lupa bg nama dan vote no dekat GA LIKE THIS PICCA juga ya...bg tau vote RAC. so nanti ada peluang dapat 1 lagi undi....thanks:-)


4 comments:

.: iEyLa :. said...

opppsss...apsal xde pizza tuk sabrina no. 2 ni??hihi...
cun r tempat ni kak...

psssttt: da vote..gudluck kak!!!

Mama Zharfan said...

cantik deco2 pizza hut ni :)

Mama Zharfan said...

me dh vote :) me vote no 17 :)

Nana said...

dah vote :)