Recent Post

Thursday, July 28, 2011

RM8 jer!!! Makan Durian Sampai Kenyang!


Salam semua, harap2x uools sihat yer.... deqlis mmg busy sikit sepanjang minggu nie, insyaAllah mana yg tinggal komen tu nanti deqlis jejak semula ya...nak reply komen pun tak sempat lagi nie... 2-3 hari lepas pun leh kata byk entri autopublish...deqlis dah siap2x entry awal2x dh...nampaknya hari ni pun kena laa buat extra entry pagi nie.... sebab hari nie deqlis ke Seremban.

Ok, pasal promosi RM8 Makan durian sampai puas...hehe..hmm sampai kenyang laa kan?? promosi nie bermula hari ini hingga 30 Julai di Jejantas Sungai Buloh....Sesiapa yang nak berpesta makan durian ....moh ler ke sana hehe...

Nak tau lebih lanjut?

KUALA LUMPUR 26 Julai - Dengan hanya membayar RM8 seorang, orang ramai boleh menikmati seberapa banyak durian pada ”Pesta Jom Makan Durian” di Restoran Jejantas Sungai Buloh (Arah Utara), Lebuhraya Utara-Selatan (PLUS), selama tiga hari bermula Khamis ini.

Pengurus Besar Jabatan Komunikasi Korporat PLUS Expressways Berhad (PLUS), Khalilah Datuk Mohd Talha berkata, pesta itu akan diadakan dari 10 pagi hingga 6 petang sepanjang tiga hari itu (selagi stok masih ada).


Haa...klu ada Musang King mmg best laa...heheh....:-) deqlis rasa hege durian mmg akan jatuh pun masuk ramadhan nie....so hege Musang King pun pasti jatuh..

Ada ker sape2x yg nak p Restoran Jenjantas Sungai Buloh Sabtu nie?? deqlis mak ayah orang sana, jadi mereka dah mengajak..hehe.. klu takde apa2x hal, deqlis turun jugak laa...tapi klu ada keje penting2x nampaknya tak dapatlaa turun.... dah kata deqlis busy sepanjang minggu nie...huhu...sampai laa bulan puasa nie...

Pengumuman sikit.... buat sesiapa yg nak beli dodol, sample di bawah di jual dengan RM6 sebungkus..

setiap satu , satu perisa...semua perisa available kecuali jagung masih belum di kacau lagi...

yang ini pulak dodol mix 5 perisa dalam satu botol. RM19 sebotol.



harga di atas tak termasuk kos pos yer... klu pos laju semenanjung untuk sample peket add RM5, utk kos pos laju yg botol add RM7.

Sesuai untuk makan2x seisi keluarga dan sesuai juga untuk buat sample..kasik kawan2x rasa bg mereka ygg masih tercari-cari biz apa nak buat bulan puasa nie.... siapa nak buat side income raya nie jual di opis, leh inform deqlis... bg yg opis dekat Lembah Klang, jika ada order deqlis sendiri boleh delivery free of charge....uools leh laa tambah income:-)


Tapi jgn last minute order yer....deqlis selalu pastikan siapa yg order dulu sahaja kan dpt stok dulu... jangan macam last year, nak 1000kg 2 hari sebelum raya.... harap maklum yer, 2-3 hari sebelum raya deqlis dah nak balik kampung..hehe..al-maklumlah tahun nie beraya jauh nun di Perlis Indera Kayangan:-)))

Ok thanks sudi baca.... nak order inpom jerk,,, pasal rasa dodol deqlis nie.....memang dah terbukti sedap zaman berzaman..... meh baca new testimoni dari NonyAziz.


Salam sis

Sorry terlambat, alhamdulillah dah sampai hari Jumaat aritu. Lambat sikit sebab pakcik Poslaju tu x jumpa 
rumah, kena re-directed to my sister's office, tapi semuanya ok. Terima kadih bebanyak.
Opah & cucu2nya semua suka..katanya just nice, x manis sgt, sedang2 je lemaknya..yg penting
tak melekat, sesuai utk yg veteran tak de gigi & yg kecik yg suka lap tangan merata-rata!!
Kita yg jauh nie dengar jelah..diorang excited makan2 tu..huhuhu!

Mak kata boleh order lagi!!! Min order 10kg seperisa kan? Kalau nak 4 perisa, untuk Ahad sblm raya, boleh?
Quotekan harga yg menarik ya..tapi kali nie x yah poslah, nak collect sendiri or jumpa kat convenient place.

Sent from my iPhone

4 comments:

Nana said...

rasa nak ajak amrul pegi je sebab dia suke durian hehee

amiey lee said...

hahaha kta pun cerita pasal durian

deqlis said...

to Nana: tulaa deqlis pun ras anak p..ayah dah ajak siap mau belanja..tp mcm jauh pulak rasa..nak masuk higway tue..hehe... tgk durian dekar sri petaling semalam mcm murah2x gak:)

deqlis said...

to amiey lee: yeke..kta terjah yer..:)