Recent Post

Monday, August 22, 2011

Busy3x...tapi dpt jumpa Tok Guru dan Amy Search

Salam semua..rasa macam lama tak update nie....busy sangat 2-3 hari nie..palingbusy semalam....penghantaran tempahan biskut dan dodol ke seluruh KL...buka posa pun sempat minum air masak shj.... masa tu dlm perjalanan menyusuri Saujana Utama Sungai Buloh... nak singgah Pasar Malam hujan pulak..jadi kami teruskan jer perjalanan pulang....

Singgah maghrib di Masjid Kota Damansara.....alhamdulillah dapat laa menjamah makanan di sana dan bertarawih sekali... dan paling tidak disangka-disangka pada hari tersebut Tok Guru Nik Abdul Aziz datang menberi ceramah....excited juga deqlis..al-maklumlah tak pernah laa satu masjid dengan Tok Guru...1st time tgk live...:) selalu tgk kat TV sahaja:-) 

Setelah selesai tarawih, dalam perjalanan ke kereta, deqlis terserempak pulak dengan penyanyi rock popular tanahair....siapa lagi klu bukan Abang Amy Search......masa tu baru nak masuk ke dalam keta, Abg Amy berjalan ke keretanya dengan seorang kawan. Alhamdulillah...seronok pulak rasa dpt jumpa org2x terkenal nie..hehe..:-) 1st time seumur hidup satu majlis dan dengar ceramah Tok Guru secara live dan 1st time jumpa Abg Amy yang berjubah putih... selalu jumpa ngan dress up artis kan??:-)

oklah..hari nie busy lagi...nie pun curi masa kejap...deqlis nak mengepos pulak tempahan2x raya nie.....order dah ditutup ya.. melainkan nak order selepas raya dalam 7hb tu boleh laa contact deqlis...:-)

Selamat berpuasa...:-)


okay dah upload..... update 24 Ogos 2011

p/s: copp gambo tok guru ada...nanti deqlis upload kendian yer...busy skett nak godek2x kamera nie..
thanks sudi baca..

6 comments:

.: iEyLa :. said...

wahhh...dlm busy2 sempat lg tu..hehe

Anum said...

ok jgn lupa upload

CIK MAY said...

ade orang ngumpat sis kat sini.

http://mayandhanis.blogspot.com/2011/08/tips-kedua-pasal-be.html

deqlis said...

to ieyla: sempat laa sementara menunggu en hb siap tadi..:-) nie baru balik tau...macam keje opis lak 5 ptg sampai rumah:)))


fuhh letih,.nak masak lagi nie...

deqlis said...

to Anum: ok nanti sis Upload pic Tok Guru kasi ceramah..

deqlis said...

to CIK MAY: ooo ngumpat yer??? dah p skodeng sana...klu ngumpat camtu ok jer...boleh wat selalu..hehe:-) selamat ber BE:)