Recent Post

Friday, August 5, 2011

Hadiah Ipod Shuffle dah sampai!!!

Salam semua, hadiah Ipod Shuffle dah sampai semalam....wah!! begitu lajusss...dihantar oleh en posmen DHL.... terima kasih banyak2x sekali lagi buat CRI atau Radio China antarabangsa....hadiah dah sampai....dan klu ikutkan syaratnya, klu dah sampai hadiah, deqlis kena amik gambo dengan Ipod Shuffle nie dan hantar kepada mereka.... haa...bab bak posing2x nie kena tunggu weekend... al-maklumlah ada jurufoto best sikit..hehe...

kotak nya yg kemas...dah sampai:-) excited nk bukak nie:-) jgn ada katak puru dahh heheh
Delivery dari Singapore....melalui CRI kepada Deqlis...:-)

 tadaa!! ada Ipod..sib baik!!!!..heheh 

semalam baru dok godek...tgh blurr lagi cara2x nak install..dok baca manual nie..hihi

yg special nya..di belakang Ipod nie ada tulisan "Penghargaan CRI Malay" kenang-kenangan kan?? psstt..my hubby kata awat tak buh nama deqlis kat situ..ecehhhh..bg betis kau nak peha??? hehe... 

deqlis tayang hadiah dulu ya.... nanti gambo yg nak berposing tu deqlis buat n3 lain hehe...dan akan dihantar kepada pihak CRI. Pepun terima kasih sekali lagi kepada CRI...mmg seronok dapat hadiah nie...Mama Zharfan ada inform di entri lepas, yang nilainya RM180...  kiranya hadiah kedua yang deqlis menang bernilai lebih RM150 nie.....:-)alhamdulillah...:)

Tingin nak menang Ipad... sebab deqlis ni ke sana ke sini..klu ada ipad kan best...:-) nak masuk contest mana lak ekkk?? hehe..:-)

Berkenalan dengan China Radio International atau CRI?

9 comments:

Anum said...

wow bestnya
tahniah2

Nana said...

wah beznye tahniah

Cute MuM said...

nak menang ipad bukan senangkan..
uyun sampai jual semua hadiah untuk dapatkan ipad.. heheh..
tahniah..

nanakimie said...

congrats sis:)

Princess Feyqa said...

wahh tahniah :)

lepas ni boleh la daftar itunes hehe

.: iEyLa :. said...

uwaaa....jeles2...hikhik

SyUhAdA said...

thniah sis..
bleh dgr lagu puas2 laa lepas nie..hehe~

CIK MAY said...

tahniah sis..asik tujuk gbr menang adiah je..jeles i..mau jugak.. ;(

tiefazatie said...

bestnya sis..nak2..hihi