Recent Post

Saturday, August 13, 2011

Perhatian Peserta Kad Raya Exchange...


Kad raya nie sekadaar hiasan amik dari goggle...:-)


Salam semua...deqlis dah send kepada email uools semua yang join KAD RAYA EXCHANGE untuk memudahkan uools mengepos kad dari sekarang.... pos awal moga cepat sampai... paling lewat pun Isnin depan ya.... :-)


Tka sabar na tunggu...Posti posto...!:-)


4 comments:

Mama Zharfan said...

kad raya tak mau , nak duit raya hahaha :) :p

Lovely Kitchen said...

insyaallah...td dah p cari tp lum jumpa yg sesuai...esok cari lagi...by mon dah bole pos kot..

MataHati @ MH said...

kad raya masih releven sampai sekarang. tapi bab membeli kad raya dan setem tu yg membuatkan ramai yg lebih senang menghantar email atau sms jer.. tabik kpd sesiapa yg masih sudi menghidupkan acara tradisi ni..

zahidahwahid said...

alamak!! tak beli lagi kad....macam mana ni.....


New Entry: My Mr Hilman Yong