Recent Post

Monday, August 15, 2011

Suasana di 1 Utama

Salam semua...terima kasih kepada yang sudi mendarat kat blog nie...1-2hari nie deqlis kurang sikit dapat bw...n3 pun ciput jer..tak sempat nak buat autopublish pun mcm last week..huhu...pepun deqlis cuba laa update blog nie...nanti bersawang pulak...

Sebenarnya yang deqlis penat tu, sebab wat delivery dodol dan kuih raya di sekitar lembah klang sabtu dan ahad lepas.... dan Sabtu lepas jugak pulang ke rumah mah ayah deqlis di Sungai Buloh...hari Ahad ptg weools sambung balik delivery.... insyaAllah mana yang order nak 1 minggu sebelum raya, deqlis ngan en hb akan delivery pada 20 dan 21hb Ogos pulak....

Sabtu lepas, sempat singgah sekejap di 1 Utama, sambil hantar order sambil cuci mato lihat 1 Utama yg ramai orang..isshh bila lak deqlis nak p shopping nie..deqlis ingat nak p sogo laa hehe...maybe next week...:-)

Jom layan suasana kat 1 Utama..

 ada tari-menari ...x silap deqlis lagu Kak Noraniza Idris....ingat ada kak Ani...ruper2xnya tarian jerkk hehe...tp tgk ramai gak org p tgk....deqlis pun p menyibuk snap gambo hehe..
 bukan apa, tgk deco2x nie lawo laa jugak... hehe
jln2x nak balik ..jumpa org jual bunga nie...
geram pulak tgk..:-) tapi apakan daya jeling2x jer lerr....en hb dok tunggu dlm kete tu..hihi



5 comments:

Chekgu Azrine said...

deqlis comel...rajinnya beniaga??

zahidahwahid said...

cantiknya bunga...hehehe


New Entry: Kad raya

Zura said...

kat new wing erk..??

deqlis said...

to Chekqu Azrine: heeh comey lg ka?? ya2x suka..:)

to Zahidah: hehe..cantikkan??

deqlis said...

to Zura: a'ah kat new wing:-)