Recent Post

Wednesday, September 14, 2011

Hadiah yang deqlis terima...

badge selamat hari raya dari Eqbalzack (saguhati join GA rayanya), badge myMusic Astro deqlis dapat dari member keje astro, lip balm Maybelline deqlis dapat dari Maybelline sebab jawab questionnaire Maybelline  kat FB. Semua hadiah nie dapat sebelum raya tempohari...

dan satu lagi hadiah shawl dapat selepas raya...shawl nie deqlis menang GA...alamak lupa Ga apa...tp rasanya dah buat n3 pemberitahuan menang shawl nie...

gambarnya??
(dah update ..:)


nanti erk..ni lappy en hb, gambo kat lappy deqlis..so tunggu deqlis update...:-)
yg pastinya shawlnya cun, 2 ton:-)

thank you..:-)

8 comments:

tiefazatie said...

wah..ebst2..tahniah sis!

Mama Zharfan said...

congrats! i like shawl...esp kalau free hehehhe

ibundo said...

banyaknya dapat hadiah.
terima kasih deq, bagi kpah kad raya. Datang ke bangi singgahlah ke rumah.

CIK MAY said...

sis ni rajin la join mcm2.sye join contest n GA tak penah dpt.so,skrg dah slow sikit join mende2 gtu..agaknye mmg nasib tak brp baik kot..dr zmn sekolah lagi mmg tak penah dpt adiah lucky draw pun..huk3...

juelee said...

deqlis, adiah awak kite dah dapat hehe sukeee.. dodol pun dah selamat masuk perot

.: iEyLa :. said...
This comment has been removed by the author.
~diAhOntHeblOg~ said...

Deqlis..da folo u..hikhik..diah ni kwn nana yg kite jumpe kt Sunway Pyramid tu..hehe

Anum said...

tahniah