Recent Post

Monday, September 12, 2011

Raya ke 4 @ Kedah & Penang -Part 3

 Jika ke Penang tak sah klu tak ke Kedai makan nasi kandar kan?? klu ikutkan plan, Kak Ja nak bawak kami makan di sebuah kedai yang di katakannya sangat sedap ...tp sayangnya kedai tu masih beraye...aka TUTUP... jadik kami serbu laa kedai yang dekat2x area Bayan baru juga....memandangkan dah jauh malam..tak sempat laa nak turun ke Line Clear kan? so Pelita pun takde tolok bandingannya..memang confirm sedap....banyak cawangan kat KL..hehe..  so mmg puas hati makan kat sini....so memasing semua amik nasi kandar...kecuali FIL amik roti canai telur satu!!! hehe..
 Lepas makan...perut kenyang...posing time laa...hehe
Khalisa Iman dengan Cunnie dia...:-)

dengan Mak Tok dia pulak...wah! wah!...gambo dia jer nie?? hehe

PEACE!!!!.... happy laa tue..:-)

keesokannya deqlis tye Iman..

deqlis : Iman best tak pergi Penang?
Iman: Angguk2x....
deqlis: Iman nak naik feri lagi tak?
Iman: Nak. nak nak...
deqlis: Iman best ke naik feri tue???
Iman: Beshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!

(perghh panjang tui dia punyer bestt.....al-maklumlah...sodap kena dukung...sib baik tak patah tulang Mak lang hehe...)

uools nak tgk si Khalisa Iman ni tido kepenatan seharian ikut weools beraye??


fuhh penat betui dia...... 

4 comments:

.: iEyLa :. said...

ni seb baek pix bdk cute ni je..
klu ade pix mak lang die tido ntahla ni...hikhik..

juelee said...

comeinye dak kenit tu tido....

Cho Zila said...

gambar dia tidurtu memang comel sesangat...

CIK JATT said...

nasi kandar apa yang tutup tu eh.
tapi pelita pun sedap gak. suak roti canai dia
comeeyynya, anak sedara deqlis eh