Recent Post

Tuesday, September 27, 2011

Saksikan Gempak Raya OPEN HOUSE Astro!

Salam uools, lama pulak tak dapat online dan mengadap lappy...sejak terjebak dengan astro kembali nie deqlis busy skett..eh banyak... back to back keje keje keje jer.....tapi bahan banyaklaa bakal di kupas..hehe.. sabor yer..nanti free time deqlis citer...

Malam esok jangan lupa untuk saksikan Gempak Raya Astro di saluran ria atau prima..jam 8.00 malam ke 8.30 malam mcm tue....kot2x terselit muka deqlis ekekekeke....

Rancangan ini akan bersiaran secara langsung dari Dewan Perdana Felda. KL.... ramai artis yang bakal terlibat....Jadi jangan lupa bukak channel ria atau prima erkk:-)

Okaylah...jumpa lagi




p/s: sorry tak sempat nk bw lagi...pasal kad raya exchange...deqlis dah snap cuma nak publish tu belum lagi...sebab nak tunggu kot2x ada yg sampai lewat ke...sebab ada beberapa keping lagi tak sampai....salah satu yg deqlis ingat...kad raya dari Jepun tak sampai lahhh...huhu...pepun....selamat hari raya laa semua...esok last Syawalkan??

k..nite!



update 28 sept 5 ptg.... sorry yer uools....tetiba dapat tahu rancangan Gempak Raya Astro nie tak buat live malam nie....diorang record sahaja...mula2x jer katanya nak buat live...tetiba dek sebab2x tertentu tak dapat nak buat live....nanti akan di inform yer...tq

4 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Deqlis..rajen Deqlis g majlis tue...klu xder apa2,k.atie tgk ya.mana tau nampak muka Deqlis:D

zahidahwahid said...

lama dah rasanya tak tengok tv...asyik layan drama korea online je...hehehehe

walaupun tau sis tengah sibuk sekarang ni, nak tag jugak... http://msantz.blogspot.com/2011/09/hot-and-mega-giveaway-by-amni-and.html

MataHati @ MH said...

deqliss...cepat lah kembali berblogging seperti dulu... :p

NM02 said...

clurlastttt...

muke masuk tv arrr