Recent Post

Friday, September 9, 2011

Sogo Seawal 9 pagi






Haa...nak citer sikit, p shopping Hari Jumaat sebelum balik kampung raya tempohari....
sakan tau deqlis p shopping dari seawal 9 pagi dah park keta dalam Sogo sampai laa 9 malam di Sogo....12 jam tue...hehe... park je dalam Sogo, mula2x pergi shopping dekat Masjid India dan Jalan TAR...pastu simpan barang dalam bonet kete....sambung shopping dalam Sogo...settle dalam Sogo pergi balik Jalan TAR...

fuhhh....sakan... 

sakan kan?? mcm2x laa beli...nak raye laa katakan....:-)

tapi yg deqlis nk highlight kan kat sini....fuyooo seawal 9pagi dah ramai orang tunggu nak shopping kat Sogo... uools tgk jer laa gambo kat atas tue....dan kira pecah rekod laa jugak sebelum Sogo bukak deqlis pun dah sampai..heheh... termasuk laa deretan kedai kat Jalan TAR tu, ada yg belum buka pun lagi..hehe..



15 comments:

Anum said...

ini betul2 pecah rekod
hehehehhe

AYuNG said...

paking dlm sogo?
hehe..bpa inggit kena tuh?
mahal kan...:)

.: iEyLa :. said...

hihi..time sogo card sale lagi lah..nak masuk pon xleyh dah...
time ari ahad lps raye ari tu g sogo lg best..
lengang je..hikhik..dpt gak rembat baju selai dua.hihi..

pssttt: sakan akk g shopping..sian org tu nak beraye baju tertinggal..hihi

Chekgu Azrine said...

12jam??berapa kena parking??huhu

aanie said...

sakan shopping...:)
lamanya parking...berapa puluh ringgit la yg kena byr parking tu?

deqlis said...

to Anum: heheh....

to Ayung: a'ah dalam Sogo... deqlis kena RM5 jerkk...sebab pakai voucher sogo...(voucher flat parking RM5)...klu tak normal rate RM35.00 hehe...

deqlis said...

to ieyla: bj akak ada...en hb nyer yg tertinggal....haha..tp bj hubby yg bj melayu tu bj raye thn lepas nyerr..bukan beli masa nie...:-)

deqlis said...

to Chekgu Azrine: kena Rm5 je..

deqlis said...

to aanie: sib baik guna voucher ...register sogo kad, dpt laa voucher2x...so guna laa salah satu voucher tue...selamat laa duit parking...heheh

CIK MAY said...

baru nak tny macamne dpt voucher sogo...hihi...tak penah reg sogo kad..brp rm reg?

NM02 said...

sogo tu hari2 seawal pagi org tepacak nak masuk dalam.. huhuhu

Cik Bambam said...

kalau xde kupon sogo...mau botak kepala byr parking dlm sogo tuh..huhuhu.. nak shopping kat sogo kena pegi awal2 kan.. :P

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Deqlis..K.atie last g sogo semasa pregnant anak no 1...Fuh!dah brbelas tahun x g....pastu dok kat Perak lak,parking/jam teruk sbb tu HB malas nk masuk area jalan masjid india,sogo tuh!

suhailas said...

wahhhh sogo sentiasa jadi rebutan...lama da sue tak gisogo.....ingat nak terjah gak aaa cari purse heheheh.....

Cik Rose Cute said...

Dah lama tak pegi Sogo...Dah ramai orang menunggu nak masuk Sogo hihihi