Recent Post

Sunday, November 6, 2011

GIVEAWAY TEKA PENYANYI


GIVEAWAY TEKA PENYANYI

salam uools...dah lama pulak deqlis tak buat Contest/Giveaway kan?? so kali ni deqlis buka penyertaan ....

Syaratnya
1. Buat entri copy Tajuk dan tepek banner di atas...backlink ke entri nie.
2. Teka 3 orang penyanyi/kumpulan yang akan membuat persembahan pada malam FFM24 nanti..
apa itu FFM24? FFM24 - Festival Filem Malaysia yang ke-24. Jawapan paling tepat akan dipilih sebagai pemenang...
3. Siap entri hantar link entri penyertaan uools tu kat sini ya...

3 orang peneka paling tepat akan dipilih sbg pemenang.....jika lebih 3 orang yg meneka dgn tepat, deqlis akn buat cabutan undi dan pilih 3 orang pemenang...

HADIAH? 
akan di update soon

Giveaway di tutup pada 5 Nov 2011.

p/s: buat GA dan contest deqlis yg lepas, semua dah deqlis pos hadiah tau...ada ker yg masih tak terima?? tempohari semua guna pos daftar...harap2x sampai laa yer:)

28 comments:

Anum said...

good luck

zahidahwahid said...

lamanya tak bw....nak join jugak...nanti baru buat entry....nak godek2 cari maklumat dulu...hehehehe

hot items this coming 15/10..novel awak suka saya tak by melur jelita bakal menemui peminatnya...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Good Luck tuk semua yg menyertai GA nie!!

aNaYaNa said...

saya join!hehe..
http://rossywafiy.blogspot.com/2011/10/giveaway-teka-penyanyi.html

SyUhAdA said...

nak join lah nnti..

.: iEyLa :. said...

kakak..ieyla join..hikhik..

http://ieyla.com/2011/10/giveaway-teka-penyanyi/

MaiRa QuEeN said...

kene research la mcm nie...hehehe

Saiazuan said...

waa gudluck :D

nurul nabila bt medan said...

http://nabila-suka-contest.blogspot.com/2011/10/giveaway-teka-penyanyi.html

azurin ramli said...

SAYA JOIN CONTEST DEQLIS ^^

http://belogjuryn121.blogspot.com/2011/10/giveaway-teka-penyanyi.html

MataHati @ MH said...

errr...hadiahnya apa ekk..?
saja nak kasi semangat utk tarik blogger join beramai2..huhu

deqlis said...

thanks join semua....nanti deqlis terjah ya,,,:-) boleh research2x dulu atau nak teka2x pun bole...

hadiahnya?? nantikan ya...insyaAllah klu ada t'shirt ffm24 ker, atau yg berkaitan ffm24 laa...klu takde deqlis akan fikirkan hadiah lain...yg pastinya menarik:)

~diAhOntHeblOg~ said...

http://diah83-contest.blogspot.com/2011/10/giveaway-teka-penyanyi.html

Join deqlis!!

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

join........

http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/2011/10/giveaway-teka-penyanyi.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

SALAM .TIBA2 TINGIN LAK NK MENEKA :D

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/10/giveaway-teka-penyanyi.html

iza azmilia said...

tarikh tutup 4 nov kn? 3 nov bru sy join . hihihi . leh kannnn

nasyabella said...

saya join yea

http://nasyabella.blogspot.com/2011/10/giveaway-teka-penyanyi.html

NOOR FATIN said...

saya join!

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/10/giveaway-teka-penyanyi.html

id: noor fatin

farz zull said...

http://fadazaz.blogspot.com/2011/10/giveaway-teka-penyanyi.html

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/10/giveaway-teka-penyanyi.html

Golden Rose said...

sha join ya...

http://goldenrosegacontest.blogspot.com/2011/10/giveaway-teka-penyanyi.html

Nieda said...

Dah joint

http://cempakabiru-nieda.blogspot.com/2011/10/teka-penyanyi-ga-deqlis.html

Nida said...

Salam..

Nak menghentam juga.. moga-moga mengena... ameeeeeeeeennn

http://alongnidar.blogspot.com/2011/11/giveaway-teka-penyanyi.html

tq:)

Cempaka Kuning said...

CK join.

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/11/giveaway-teka-penyanyi.html

Unknown said...

mimie join :)
http://mimiezalikhahouse.blogspot.com/2011/11/giveaway-teka-penyanyi.html

Unknown said...

sy join :)
http://mimiezalikhahouse.blogspot.com/2011/11/giveaway-teka-penyanyi.html

admin said...

follow blog ni juga ye jomwayangku.blogspot.com

iza azmilia said...

huhuhu , the end. . xtau nk meneka ape.