Recent Post

Wednesday, October 26, 2011

Master Chef Malaysia

Salam uools....salam rindu-rinduan, moga sihat2x belaka.... lama tak dpt posting di blog merah deqlis nie.....kesibukan melanda dan menyerang ku...dan selain itu sejak minggu lepas di opis nie dah di block pulak utk  sign in blogger..... cehhh...nie mesti kerja orang IT kan??? hmmm... tetapi itu bukanlah penyebab utamanya...deqlis mmg sibuk, sampai lunch pun tak sempat makan....last2x balik rumah malam barulah makan.... sebab blog dah tak boleh di buka di opis...deqlis bawak laa YES deqlis....tetapi sayang seribu kali sayang dah berapa kali bawak tapi tak sempat jugak nak bukak.... mmg laa sibuk...sejak menggalas bahu semula di bumi yg bernama Astro..huhu....

Terima kasih buat semua kawan2x yg sudi singgah dan meninggalkan komen..insyaAllah hari nie deqlis p jengah rumah uools ya... dan bg yg join GA deqlis terima kasih...teka jangan tak teka.... deqlis buat soalan pasal FFM24 nie sebab deqlis juga terlibat sama, deqlis yg contact semua artis yg bakal buat persembahan..haha... so sila laa teka ya..:) program lain yg deqlis handle adalah Maharaja Lawak Mega, AF Reunion, Konsert Emas, Kilauan Emas Sr2, Al-Quran Recital dan akan datang mungkin sebuah rancangan memasak baru...yg ala2x cooking games show program....bukan Master Chef ya??

Master Chef Malaysia nie kebanyakan tenaga kerjanya adalah rakan sekerja berbangsa Cina di Astro........deqlis mmg layan laa program nie... cuma bagaimana pemilihan dibuat utk mara ke peringkat seterusnya tue deqlis kurang faham sikit...masih blur2x lagi....  tempohari semasa Nuffnang bukak penyertaan utk blogger, deqlis mmg teringin nak masuk, tetapi mmg rasa kena reject laa klu deqlis masuk?? haha.. mmg ada term staff tak boleh join mana2x program.... jadi penonton bisa:))....so deqlis ucapkan tahniah buat yg berjaya masuk..


tak dpt jadi contestant pun, bergambo pun jadik laa..hihi..

Thanks sudi baca...mcm terpanjang pulak menaip..hehe..al-maklumlah dah lama tak posting:-) 

6 comments:

zahidahwahid said...

macam real je gambar tu..memang tangan dia tengah potong bahan2 ke??

New Entry: Berkawan biar beribu

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Deqlis.Bercuti ke arini?.k.atie pon minat gak tgk rancangan ni kat astro Ria....bestkan.

fieda said...

seronoknya deqlis keje kt situ..

Farrah Hasna said...

wau..kratif..hehe

.: iEyLa :. said...

macam sesuai je akk jd masterchef nih??
hikhik...

Puan tia said...

heheh memula ingtkan mmg bdan deqlis..tgk kedua kali aikkk..heheheeh comeiii



btw folo u ..:)