Recent Post

Thursday, October 13, 2011

Syoknyerr Beli InTrend dapat hadiah!!!

Salam uools, malam nie nak citer pasal beli Intrend Edisi Oktober 2011 dapat cabutan bertuah semalam.... alhamdulillah deqlis dapat cabutan no.3 dan hadiahnya  best2x giller kentang..heheh.....macam-macam ada...memang berbaloi-baloi beli Intrend nie....

Jom usha apa yg deqlis dapat...taraa...!

ada lotion Neutrogena, mask Za, Kinohimitsu, Roll On Nivea dan lain2x kat dlm gambo nie..
timaceh laa InTrend...:-)



oh!!! jangan tye laa beli kat mana.....huhu....harus tiada di kedai2x atau shoppingmall mana2x...
actually kat opis deqlis ni, ada bukak booth Majalah keluaran Measat...Intrend salah satu drpdnya...
& Intrend kasik good offer...beli Intrend dapat mencabut undi....so deqlis dapatlaa paper bag yg ber nombor 3 tue... dan hadiah2x nya spt di atas.... suka laa kan?? alhamdulillah rejeki:) deqlis tgk paper beg lain ada gak yg macam ada isi biskut...dll.... kira semua gift berbaloi-baloi laa...


Minyak wangi nie pulak deqlis dapat hadiah sebab melanggan setahun Majalah Intrend utk Dec 2011 hingga Nov 2012.... selalu beli kat kedai ke InTrend nie tak pernah langgan....sekali langgan dpt gift best pulak...salah satu minyak wangi fav deqlis...:) so rembat laa kan?? hehe ...bila deqlis fikir2x...klu beli minyak wangi shj dah RM100++ utk 50ml nie....so langgan InTrend dah boleh dapat......kira untung laa kan?? sebab itulah deqlis langgan..:)

Pic koleksi hadiah InTrends dengan minyak wangi ituw..:-) terima kasih InTrend...:-) I Lap U..:)

Thanks sudi baca.... nanti singgah lagi taw...mekacih:))>
dah join Giveaway deqlis?? jom laa join...:)

10 comments:

Mama Zharfan said...

besh besh!!! i love intrend :)

Anum said...

wow bestnya
nak jugak

.: iEyLa :. said...

uhuk2..bab yg perfume tu yg wat nk langgan inTrend gak ni..hakhak

zahidahwahid said...

bestnya....
*teringat perfume kat rumah dah nak habis...


Awak Suka Saya Tak? by Melur Jelita bakal berada di pasaran 15 October 2011

aNaYaNa said...

alhamdulillah banyak rezeki dapat tu..:)

fieda said...

wow..bestnyer..

Lin Azlina said...

wah..seme adiah yg best2...

AyuArjuna BiGoshh said...

sgt behhh

QUEENPINK said...

bestnya..banyak hadiah dapat...

..m@m@ T0meLL.. said...

mmg best..jelez ni..hehe