Recent Post

Thursday, November 17, 2011

Siapa Yang Bakal Menang?


Cepat siapa yg nak dapatkan tiket Maharaja Lawak Mega minggu ini? cepat hantarkan penyertaan anda sekarang...sebelum 12 tghahri esok. Tiket boleh di ambil terus di Shah Alam atau nak amik di bukit jalil pun boleh:-)

misz.ayung@gmail.com
one_neey@yahoo.com
riewasyah1808@gmail.com
azelnay_03@yahoo.com

Siapa yg bakal menang? utk yang menyertai GA Teka Penyanyi FFM24? Nantikan pada hari Ahad nanti ya...Yang pastinya persembahan lain dari Anugerah Skrin, lain dari AIM..... sebenarnya dah ada pemenang utk Teka Penyanyi tue...dan rasanya pemenang pn dah dapat agak dirinya bakal menang..:-) walaubagaimanapun deqlis tidak mahu inform lagi...biar uools yg menontonnya sendiri...:-) Yang pastinya lagu favourite deqlis ada...:-)certeka cer teka:-) hehe... deqlis pernah review filem yang ada lagu ini:-) hari Sabtu nantipun deqlis akan berada di PICC, Putrajaya....menyambut menantu tetamu yang bakal membuat persembahan pada 20 hb nanti dan presenter-presenter yang bakal memberi anugerah...

Buat yang tercalon selamat maju jaya...Kak Ogy, jika menang anugerah jangan lupa kasik % nya ya!! hehe:)
Moga FFM24 kali ini memberi kelainan dan tidak hambar dengan kehadiran pengacara lagends kita Kak Ogy Ahmad Daud dan Johan Raja Lawak.  Bagi deqlis mereka berdua ni sememangny talented dan sentiasa mencuit hati...bayangkan sedang deqlis stress2 kerja, sampai jer meja meeting bersama Kak Ogy dan Johan nie terus rasa terhibur. Memang tak kering gusi laa dibuatnya...moga FFM24 turut membuatkan penonton hilang tention rasa happy  dan perjalanan rancangannya lancar dan mantop! Selamat menonton FFM24... 

2 comments:

Mama Zharfan said...

singgah jap :)

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

bleh g amik .......tiket maharaja lawak.....mcmn nak collect tiket tue dear.......