Recent Post

Monday, November 14, 2011

Tiket Menonton Maharaja Lawak Mega untuk dimenangi!!!

Salam uools, rindu laa lama tak berblog....dan tak dapat posting byk2x macam dulu2X...harap uools sudi laa singgah blog ku ini ya...:-) alhamdulillah ada juga kunjungan dan ada juga 2 BE di blog ini walaupun tuannya busy memanjang sejak dua menjak nie...syukran2x.

Okay deqlis nak kasi 4 tiket menonton Maharaja Lawak Mega pada tarikh di bawah:

Tarikh: 18 NOV 2011 (JUMAAT)
Lokasi: The Royal Selangor Theater
Masa: 9malam
Show start: 10 malam.

Deqlis mencari 2 orang pemenang...setiap seorang akan mendapat 2 keping tiket.

jika lebih dua orang yang nak, deqlis akan buat cabutan/random laa erkk??

InsyaAllah jika kelapangan, deqlis pun akan ke sana pada Jumaat ini. Sebabnya? haha...sebabnya nak tgk live artis dari Indonesia yang bakal menjadi juri jemputan Maharaja Lawak.

So bg sesiapa yg nak caranya:-

letakkan email address anda yg aktif di ruangan komen atau no.telefon. Bg yg tak letak maksudnya tak mahu laa tiketnya..hanya sekadar komen:-)

Di buka hingga hari Khamis 12 tghari. Buat yg menang, uools kenalah datang amik tiket di Astro bukit Jalil pada Hari Jumaat sebelum jam 5ptg atau boleh deal ngan deqlis ikut kesesuaian waktu:-)

10 comments:

AYuNG said...

ayung nakkkk!!!! hehe..

misz.ayung@gmail.com

Syazwani Mazlan said...

nak jugakkk!!! baru lepas habis final project..tgh cuti ni.....

one_neey@yahoo.com

Dalila Hamid said...

dela nak jugak.... mmg teringin tgok live pun... :(

baiduri46@yahoo.com

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

nak jgk.......dah byk kali cuba apply tiket tue asyik xdpt .........

riewasyah1808@gmail.com

azelyusoff said...

saya nak!!!

azelnay_03@yahoo.com

.: iEyLa :. said...

huwaa...cam best je nak g tgk...
tapi....jauhnye..hukhuk

zahidahwahid said...

tiket free...tapi tak minat la...lagipun jauh...hehehehe


New Entry: Mycupcake by Anor

eonetellme said...

qiena nak! pls.. nk bg kt hubby for his bday sbb die minat sgt n nk sgt tgk secara live.. pls... call me 0163687916

eonetellme said...

pls give me that ticket.. myhubby nk sgt tgk.. pls lg pn sabtu ni bday die.. call me pls 0163687916

eonetellme said...

qiena nak email me suck_mistakes@yahoo.com